Yangın Kâbusu! Araklı'da 4. Kat Alev Alev

Trabzon'un Araklı ilçesinde çıkan apartman yangını, Ibrahim Soyyiğit'e ait boş dairedeki 4. katta başladı. Araklı itfaiyesi hızla müdahale ederek diğer katlara sıçramadan yangını söndürdü. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Trabzon'un Araklı ilçesindeki bir apartmanda meydana gelen yangın, hızlı itfaiye müdahalesiyle kontrol altına alındı. İbrahim Soyyiğit'e ait boş dairenin 4. katında başlayan yangın, Araklı itfaiye ekiplerinin çabalarıyla diğer katlara sıçramadan söndürüldü. Olayın detaylarına dair henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, güvenlik ekipleri tarafından başlatılan inceleme sürüyor. Halkın korkulu anlar yaşadığı olayda, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi olası felaketi önledi. Yangının çıkış sebebi ve olası hasarlarla ilgili detaylar soruşturma sonucunda ortaya çıkacak.

 

YANGIN TRABZON'UN ARAKLI İLÇESİNDE 5 KATLI APARTMANIN 4. KATINDA BAŞLADI

 

Trabzon'un Araklı ilçesinde, bir apartmanın 4. katında İbrahim Soyyiğit'e ait dairede meydana gelen yangın, bölge halkını korkuya sürükledi.

 

HENÜZ BİLİNMEYEN NEDENLE ÇIKAN YANGINA İTFAİYE MÜDAHALE ETTİ

 

İlçenin Karaca Sokağı'nda bulunan 5 katlı apartmanın 4. katında başlayan yangın, henüz belirlenemeyen bir sebep dolayısıyla ortaya çıktı. Olay yerine çağrılan Araklı itfaiye ekipleri, yangına hemen müdahale etti.

 

BOŞ DAİREDEKİ YANGIN DİĞER KATLARA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ

 

Çıkan yangın, şans eseri boş olan dairede meydana gelmesi nedeniyle hızla kontrol altına alındı. Araklı itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sayesinde yangın, diğer katlara sıçramadan söndürüldü.

 

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME DEVAM EDİYOR

 

Yaşanan yangınla ilgili olarak güvenlik ekipleri tarafından başlatılan inceleme devam ediyor. Yangının çıkış nedeni ve olası hasarlar hakkında daha fazla bilgi elde edilene kadar detaylı bir soruşturma yürütülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı