Yangında 4 kişi dumandan zehirlendi

Elazığ'ın Merkez Mustafa Paşa Mahallesi Tahir Şaşmaz caddesinde bir apartmanın 3. katında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, komşuların fark etmesi üzerine büyük bir felaketi önlendi. 4 kişi dumandan etkilenirken 112...

Elazığ'ın Merkez Mustafa Paşa Mahallesi Tahir Şaşmaz caddesinde bir apartmanın 3. katında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, komşuların fark etmesi üzerine büyük bir felaketi önlendi. 4 kişi dumandan etkilenirken 112 ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı.

Mustafapaşa Mahallesi Tahir Şaşmaz Caddesi Zülfikar Apartmanı'nın üçüncü katında gece saat 00.50 sıralarında yangın çıktı. Elazığ itfaiye müdürlüğüne yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan yangına itfaiyenin zamanında müdahalesi olası bir can kaybını önledi.

İtfaiye ekipleri olay yerine geldiklerinde İsminin Cafer Topo olduğu belirtilen ev sahibini yanan evin içinden çıkardıkları belirtildi. Bir üst katta bulunan 3 kişi de itfaiye ekipleri tarafından binadan çıkarıldı. Dumandan zehirlenen toplam 4 kişi 112 ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Hastanede tedavi altına alınan 4 kişinin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

"TOPLANIP APARTMANDAN ATTIRACAĞIZ"

Görgü tanıklarından Ömer Bir, yangını fark edince itfaiyeye haber verdiklerini belirterek, "Televizyon izliyordum. Yarım saat kadar bir bağırma sesi geldi. Eşim yangın kokusunu aldı, dışarı çıktık. Biz alt katında oturuyoruz. Yangın çıkaran kişinin her zaman ki hali. Biz apartman sakinleri toplanıp apartmandan attıracağız. Eşinden ayrılmış, çocuklarından ayrı" dedi.

İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken polis ve Özel Harekât polisleri de cadde üzerinde çevre güvenliğini sağladı. Yan dairelerdeki duman da tahliye edilirken soğutma çalışmaları tamamlandı. Yangının neden çıktığı araştırılırken, evin içinin tamamen yandığı belirtildi. Yangına ilişkin soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Sharon Stone'un 'Kurtlar Vadisi' açıklamasına yanıt geldi!
Karın Guruldamasını Azaltmanın Doğal Yolları: Yeşil Çay, Limonlu Su ve Zencefil Çayı İşe Yarıyor!
'Beyninde tümör olabilir' dediler, yerin dibine soktular! Nihal Yalçın, konuştu!
Teşkilat'ta sürpriz ayrılık zamanı! Murat Yıldırım Gidiyor!
Yüz gerdirme ameliyatı olmuştu! Cenk Eren'den kötü haber geldi!