Antalya uçuşunda yanındaki yolcuya zorla oral seks yapan kadın gözaltına alındı

Antalya'dan Moskova'ya giden uçakta, bir kadın yolcu yanındaki erkek yolcuya oral cinsellik yaptığı iddia edildi. Rus polisi, sefer tamamlandıktan sonra sarhoş kadını gözaltına aldı. işte o anlar.

Rusya'nın Pobeda Havayolları’na ait uçağında, Antalya - Moskova seferi sırasında bir kadın yolcu yanında oturan erkek yolcuyu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

BAZA haber ajansında yer alan habere göre, beş saatlik uçuş sonunda Rus polisi, 29 yaşındaki Valeria adlı kadını tutukladı. Yolcular ve mürettebat, Vnukovo Havaalanı'nda polisin sarhoş kadını tutuklamasını alkışladı.

ERKEK DİRENSE DE BAŞARILI OLAMADI

Görgü tanıkları, kadının yanında oturan erkeğin başlangıçta Valeria adlı kadına direnmeye ve onu itmeye çalıştığını ama kadının erkeğe oral seks yapmasına büyük bir şaşkınlıkla şahit olduklarını iddia etti. Pantolonunu indirdi ve cinsel içerikli şiddet içeren eylemlerde bulundu ifadesi yer alırken, uçuş görevlileri ve diğer yolcular bu eyleme tanık olurken erkek yolcu sonunda direnmeyi bıraktı.

UÇUŞTA ELEKTRONİK SİGARA İÇTİ

Kadının birçok tuhaf davranışta bulunduğunu öne süren görgü tanıkları, kadının sarhoş olduğunu, uyarılmasına rağmen elektronik sigara içtiğini ve diğer yolcuları çileden çıkardığını söyledi.

Kadının ayrıca davranışlarını örtbas etmek için uçuş ekibine yüz dolarlık bir rüşvet vermeye çalıştı ama bir hostes parayı çöp kutusuna attı. Valeria, çöp kutusunu uçağın zeminine boşaltıp parayı yerden aldı. Yanında oturan erkeğe zorla oral seks yapan kadın hava yolcusu, uçağı Moskova'ya indikten sonra diğer yolcuların tezahüratları eşliğinde polis tarafından uçaktan indirildi.

Verilen bilgilye göre kadının bu davranışından dolayı 500 ruble (7,60 dolar) para cezasına çarptırıldığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

2024 Arefe günü ne zaman?
9. Yargı Paketi ne zaman yürürlüğe girecek?
İzmit'te Alkol Etkisiyle Düşen Şahıs, "Tansiyonum Var" Diyerek Yardım İstedi
Bodrum'da Zeytin Çiçeği Festivali Coşkusu Başladı!
Edirne ve Kırklareli'de Düzensiz Göç Operasyonları: 28 Kişi Yakalandı