Yansımalar 2 Karma Resim Sergisi Kartal Belediyesi Fuaye alanında açıldı

Küratörlüğünü Ressam Zihniye İlhan’ın yaptığı ve çok sayıda sanatçının çeşitli eserleri ile katıldığı Yansımalar 2 adlı karma resim sergisi, Kartal Belediyesi Fuaye alanında açıldı.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar serginin açılışını sanatçılarla beraber gerçekleştirdi. Birçok eserin yer aldığı sergide, herkese teşekkür eden Uçar, eserleri inceleyerek sanatçılarla muhabbet etti. Sosyal İşler Müdürü Arda Savaş, günün anısına ve sanata yaptıkları katkılardan dolayı sergiye katılan sanatçılar adına Zihniye İlhan’a çiçek takdim etti. Resim sanatına gönül veren sanatçıların eserlerini beğendiğini ifade eden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Kartal Belediyesi olarak sanat etkinliklerine destek vermeye devam edeceklerini ve Kartal’ın sanatın önemli merkezlerinden biri olacağını söyledi.

07 Ekim Çarşamba gününe kadar açık kalacak olan sergiye katılan sanatçılar ise şöyle: Alev Demirkesen, Ali Naki İlhan, Ali Ulusrasba, Arzu Cihan Uğur, Bahar Batuhan Ranlı, Belgin Bıyıkoğlu, Canan Harmancı Demirel, Dilek Ünal, Fatma Ayhan, Fevziye Sayarı, Gözde Engin, Gülay Bayrak, Halil Fatih Yamak, Hatica Gülen Çiftçi, Hülya Esen, İrina Erdem, Nadide Altunbaş Kale, Nazif İlhan, Nevin Külünkoğlu, Oya Gündoğdu, Sibel Fayda, Şaheser Özbalçık Yasin, Şenim Erkan, Türkan Gürbey, Zehra Akdeniz, Zekiye Tatlı, Zerrin Gökçe Çatalbaş ve Zihniye İlhan...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Anthony Hopkins, "The King of Covent Garden" Filminde Handel'i Canlandıracak
Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 Yılında Sinema Sektörüne 34,5 Milyon Lira Destek Sağlıyor
Taraklı'daki 508 Yıllık Yunus Paşa Camii: Osmanlı'nın İzinde
Erdemli'de Tömük Atölyesinde Kadınlar ve Çocuklar İçin Ücretsiz Bağlama Kursu
'Ölümlü Dünya 2' Netflix'e geliyor