Yapay Zeka’dan Google Play’a Yeni Özellik!

Google Play Store, yapay zeka teknolojisiyle güçlendiriliyor! Artık indirme sayfalarında öne çıkan özellikler gösterilecek. Kullanıcılar, uygulamanın dikkat çeken özelliklerini kolayca özet olarak görebilecek.

Google, Play Store'u daha işlevsel hale getirmek için yapay zeka kullanarak çalışmalarını sürdürüyor. Yeni özellikler, kullanıcıların uygulamaların öne çıkan özelliklerini daha kolay keşfetmelerini sağlıyor.

Google, Google Play Store'u daha verimli hale getirmek için yapay zeka teknolojisini kullanarak çalışmalarını sürdürüyor. Bu çabaların bir parçası olarak, kullanıcıların Android uygulamalarını veya oyunlarını indirirken kolayca öne çıkan özelliklerini görmelerini sağlayan bir özellik geliştirildi.

Yeni özellik sayesinde, Google Play Store'da, yapay zeka tarafından belirlenen uygulama öne çıkanları, indirme sayfasında "Yükle" butonunun hemen altında bir uyarı olarak gösterilecek. Bu uyarıya tıklandığında, uygulamanın dikkat çeken özelliklerini özet olarak görmek mümkün olacak.

Ayrıca, Google'ın Play Store için üzerinde çalıştığı başka bir yapay zeka özelliği ise, uygulamanın açıklama sayfasının altında bulunan Sıkça Sorulan Sorular (SSS) bölümü. Bu bölüm de yapay zeka tarafından oluşturulacak ve henüz genel kullanıma sunulmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

GTA 6'nın Çıkış Tarihi ve İlk Resmi Ödülü Açıklandı
Rekabet Kurumu Google'a ceza yağdırdı!
James Webb Uzay Teleskobu iki büyük kara deliğin birleştiğini ortaya çıkardı!
Einstein'ın teorisi kanıtlandı: Kara delik araştırması detayları
Oytun Erbaş olay yaratan bir açıklamada bulundu: "Wi-Fi sizin beyin dalganızı okuyor"