Yaprak dökümü oyuncusu Tolga Karel, yeni işiyle şok etti!

Ekranların unutulmayan dizilerinden Yaprak Dökümü oyuncusu olan Tolga Karel, yeni mesleğiyle şaşırtırken bu kez de bırakacağı mirasla şaşırtmayı başardı! Ünlü isim, Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşmişti. Politika ve ekonomiyi takip eden oyuncu mirasını....

Yaprak Dökümü dizisinde Oğuz karakterini canlandıran Tolga Karel, milyonların hafızasına kazınmayı başardı. Karel, oyunculuktan mezun olduktan sonra Türkiye'den ayrılıp Amerika'ya yerleşmeye karar verdi. Son dönemde mesleğinde de çokça konuşulan ünlü isim, şimdi de çocuklarına bıraktığı mirasla karşımıza çıktı.

TOLGA KAREL'DEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA!

Unutulmaz dizi Yaprak Dökümü'nde oyuncu Tolga Karel'in yeni hayatı devam ediyor. şaşırtmak Tolga Karel Türkiye'den ayrılarak kalıcı olarak Amerika'ya yerleşti. Amerika'da tır şoförü olarak çalışan Tolga Karel, yeni hayatını anlatmaya devam ediyor. Türkiye'deki gelişmeleri yakından takip eden ünlü oyuncu, mali tavsiyelerinden geri durmuyor.

 

TOLGA KAREL VE BIRAKTIĞI MİRAS!


Kamyon şoförlüğü mesleğini seçen Karel, kariyerinin en Magazin dünyasının adından konuşulan ismiyle ilgili çarpıcı bir açıklama daha ortaya çıktı. Tolga Karel çocuklarına bırakacağı mirası açıkladı. Sosyal medyada paylaştığı mirasta, "Çocuklarımın her birine 1 bitcoin bırakıyorum. En azından beni her zaman hatırlayacaklar ve benim için dua edecekler." dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Özgü Namal'ın magazincilerden sır gibi sakladığı çocukları görüntülendi!
Süreyya Yalçın'ın Miami'deki Yas Günü! Kahreden Ölüm!
Meteoroloji’den Marmara’ya kuvvetli sağanak yağış uyarısı
En sevdiğiniz renk sizin hakkınızda ne söylüyor?
Çocuğunuzun sağlıklı, mutlu, akıllı, yetenekli ve dirençli olmasını istiyorsanız bunları yapın!