Yaprakları süpüren adamlar arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 12 saniyede buluyor!

Zeka oyunları, bilişsel yetenekleri geliştirmeye ve beyin sağlığını korumaya yardımcı olan etkili araçlardır. İşte yalnızca yüksek IQ'ya sahip olanların en fazla 12 saniye içinde çözebileceği bir test daha.

Karşınızda yeni bir bulmaca daha var. Ağaçtan düşen yaprakları süpüren adamın yer aldığı bu iki fotoğraf arasında 3 fark bulunuyor. Bu farkları bulmak için yalnızca 12 saniyeniz mevcut. 

Yalnızca yüksek IQ'ya sahip kişiler, bu iki resim arasındaki 3 farkı 12 saniye içinde keşfedebiliyor.

Eğer neredeyse tamamen benzer görünen bu iki resim arasındaki 3 farkı bulmayı başardıysanız tebrikler! Bu, yüksek bir IQ'ya sahip olduğunuzu gösteriyor.

Ancak eğer iki resimdeki farkları 12 saniyede tespit edemediyseniz endişelenmeyin. Sorunun doğru yanıtı haberin ilerleyen kısmında sizleri bekliyor.

Başlangıçta, 3 farktan 2'sinin hemen dikkat çekeceği muhtemeldir. Fakat geriye kalan farkı bulmak oldukça zor olabilir.

12 saniyede doğru sonuca ulaşamayanlar için yanıt aşağıda...

Fark bulma oyunları, zeka bulmacaları olarak karşımıza çıkarken, doğru yanıta ulaşmak için göz önünde olmayan detayları dikkatlice incelemek önemlidir. İlk bakışta fark edilmeyen detayları ayırt etmek için özel bir gözlem yeteneğine ihtiyaç vardır.

Süpürgenin ucundaki yaprağa, havadan düşen yapraklara ve süpürgenin sapının uzunluğuna dikkat edenler, 3 farkı kolaylıkla bulabilmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.