'Yaptırsaydım mağdur değil estetik harikası olurdum'

56 yaşındaki Hakan Peker'in yaşını hiç göstermediği ve neredeyse 34 yaşındaki oğlu Burak ile aynı yaşta göründüğü söylenip duruyordu. Ancak Hakan Peker'in son hali herkesi şaşkına uğrattı.Hakan Peker’in Instagram hesabından...

56 yaşındaki Hakan Peker'in yaşını hiç göstermediği ve neredeyse 34 yaşındaki oğlu Burak ile aynı yaşta göründüğü söylenip duruyordu. Ancak Hakan Peker'in son hali herkesi şaşkına uğrattı.Hakan Peker’in Instagram hesabından paylaştığı video, sosyal medyayı salladı.

O paylaşım ''Hakan Peker botoks mu yaptırdı?’ sorusunu akıllara getirmişti.

Normalden aşırı şiş ve kaşları kalkık haliyle Peker, adeta bir botokszede olarak görünüyordu. Botoks iddiaları ve olumsuz yorumlar şarkıcıyı bir hayli üzmüş olacak ki kişisel sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunarak botoks iddialarını yalanladı.


Hakan Peker, Instagram hesabından estetik iddialarına şöyle yanıt verdi: "Saçma saçma bilip bilmeden aptalca yorumlar yapmayın. Hava soğuk ödem yapmışım, spordan çıkmışım yüzüm şiş çıkmış… Yok estetik mağduru falan abuk subuk hepiniz doktor olmuşsunuz maşallah. Henüz yaptırmadım ama ihtiyacım olduğunda da göğsümü gere gere yaptırırım rahat olun. Yaptırırsam eğer estetik mağduru olmam, estetik harikası olurum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Migros'ta Muhteşem Kampanya: Fiyatlar Düştü, 1 Alana 1 Bedava! 9 Mayıs'a Kadar Acele Edin!
Kendini yaraladığı iddia edildi: Dilan Polat için Adli Tıp Kurumu’na sevk kararı alındı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Vekaletle kurban kesim bedeli ne kadar?
28 Şubat Davası ertelendi: Mahkeme davayı 9 Eylül'e erteledi
Dikkat! Tehlikeli Balık Türü Türkiye'de Görüldü