'Yargı' Dizisine Sarsıcı Bir Veda Daha! Yönetmen Sebebini Açıkladı

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun başrolleri paylaştığı ve Kanal D ekranlarında yayınlanan bir dizi olan 'Yargı' dizisinde çarpıcı bir veda daha gerçekleşti. Dizinin yönetmeni bu vedanın sebebini açıkladı...

Kanal D ekranlarında yayımlanan Yargı dizisindeki çarpıcı vedaya dair detaylar belli oldu... Kanal D’de 3 sezondur ekranlarda olan Yargı'da Ilgaz'ın babası olarak izleyicilerin karşısına çıkan Metin Komiser’in ölümü tüm seyircileri derinden yaraladı.

Hüseyin Avni Danyal tarafınca canlandırılan Metin Komiser karakterinin dizideki bu ani ayrılışı herkesi şaşırtırken, Danyal'ın ayrılık sebebi de haliyle çok merak edilmişti.

YÖNETMEN İLK KEZ KONUŞTU

Trajik vefatıyla tüm seyircileri ekran başına kilitleyen o anlar sosyal medyada ayrıca yankı bulurken, dizinin yönetmeni Ali Bilgin bu ani ayrılık için ilk kez konuştu.

Acunmedya Akademi'ye konuk olarak öğrencilerin sorularını yanıtlayan Ali Bilgin, aslına bakarsak bu ayrılığı hem Danyal'ın hem de kendisinin istemediğini belirtti.

Yargı'nın yönetmeni Ali Bilgin, dizide Metin Komiser karakterine daha fazla yer vermek istediğini ama bu isteğin ekip tarafınca reddedildiğini söylerken, bunun üzerine Hüseyin Avni Danyal'ın diziden ayrılma talebinde bulunduğunu belirtti.

YARGI DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Yargı, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Beste Sultan Kasapoğulları'nın üstlendiği, senaristliğini Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, ilk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan dram, aksiyon, psikolojik gerilim, polisiye ve suç türündeki Türk televizyon dizisidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Sertab Erener'den Eurovision Sahnesinde Unutulmaz Performans
Sertab Erener, 21 Yıl Sonra Eurovision Sahnesinde: "Everyway That I Can" Şarkısıyla Geri Döndü!
İngiliz rock grubu Wishbone Ash, İstanbul'da konser verecek!
Tarih teknolojiyle buluştu: Binlerce yıllık 2 bin tablet, yapay zekayla okundu!
Wonka mayısta Tivibu’da!