Yargıtay, Ali Tatar'ın ailesini içeriye almadı: Kapıda beklediler

Amirallare Suikast kumpasında Yarbay Ali Tatar'ı ikinci kez ifadeye çağırıp intiharına yol açan dönemin özel yetkili savcısı Süleyman Pehlivan’ın yargılanması sürüyor.  Pehlivan’ın FETÖ üyeliğinden yargılandığı...

Amirallare Suikast kumpasında Yarbay Ali Tatar'ı ikinci kez ifadeye çağırıp intiharına yol açan dönemin özel yetkili savcısı Süleyman Pehlivan’ın yargılanması sürüyor.  Pehlivan’ın FETÖ üyeliğinden yargılandığı davanın duruşması Yargıtay 9. Ceza Dairesi duruşma salonunda gerçekleşecek. Önceki duruşmada mahkeme, Tatar ailesinin müdahillik talebini reddetmiş mahkeme başkanı da görevlilere, ''Bu insanlara dikkat edin. Bir daha duruşmalara girmeyecekler'' demişti. Bugün Pehlivan’ın yargılandığı davanın duruşması öncesi Tatar ailesi Yargıtay binasının önüne gitti. Aile binaya alınmadı.

Ali Tatar’ın ağabeyi Ahmet Tatar, ''Süleyman Pehlivan’ın duruşması için Yargıtay önündeyiz. Sadece Pehlivan’ın yakınlarını alıyoruz dediler. Müdahil talebimizin reddine yaptığımız itiraza da cevap vermediler. Buna da resmi karar istiyoruz'' dedi. Ahmet Tatar, resmi karar kendilerine tebliğ edilene kadar Yargıtay binasının önünden gitmeyeceklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”
'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'