Yasak Elma da flaş ayrılık! Başrol diziye veda ediyor! Yasak Elma final tarihi belli oldu! Hayranları isyanda

Yasak Elma Başrol oyuncusu veda ederken Yasak Elma final tarihi de belli oldu!

Yasak Elma şok ayrılık! Yayınlandığı her hafta rekorlar kıran Yasak Elma dizisinde başrol diziye veda ediyor!

Yasak Elma dizisi hayranları bu ayrılık olmaz dese de Yasak Elma’da beklenmedik ayrılık gerçek oluyor!

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu; başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Nesrin Cavadzade ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu yer aldığı Yasak Elma beklenemedik ayrılık gerçekleşiyor!

Yasak Elma dizisi bu hafta büyük sürprizlerle yeni isimler katılsa da bu ayrılıkla hayranlarını kahredecek! Yasak Elma Ender dönemi bitiyor!

Yasak Elma Ender karakteri ölerek diziye veda ediyor! Yasak Elma dizisi en çok sevilen karakteri Ender ile sözleşme yenilenmedi. Kaya geldi Ender gider mi? En çok sevilen çift Kaya ve Ender olduğu biliniyordu. Bu hafta Yasak Elma dizisine geri dönen barış Kılıç gelmesiyle Ender ve Kaya yakınlaşması izlenecekti ancak kısa süreli izlenecek!

Yasak Elma dizisi Ender diziye veda edecek! Şevval Sam neden veda etti? Yasak Elma hayranları Şevval Sam diziye neden veda ettiğini araştırıyor.

Özellikle geçtiğimiz yıl bir çok olay yaşansa da diziye devam eden Şevval Sam sözleşme yenilemedi. Şevval Sam dizi setlerinden sıkıldığı için dizilere ara verme kararı aldı!

Yasak Elma hayranları Ender karakterinin gitmemesi için şimdiden kampanyalar düzenliyor. Ancak Şevval Sam kararının net olduğu ve Yasak Elma’dan çıkacağı öğrenildi. Çok sevilen isim Şevval Sam gidişi Yasak Elma’da nasıl bir reyting kaybı olacak merak ediliyor!

Yasak Elma yeni sezon onayını aldı! Şevval Sam ayrılığı yeni sezon da çok üzecek olsa da yepyeni bomba transferle Yasak Elma yoluna devam edecek.

Şevval Sam gidişi sonrası ses getirecek üst düzey bir oyuncunun kadroya katılacağı öğrenildi. 

Yasak Elma sezon final tarihi belli oldu! Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 112. bölümde sezon finali yaparak ekran macerasını tamamlayacak. Şu anda 105 bölüm ekrana gelen dizi 7 bölüm daha ekranlarda olarak sezon finali yapacak ve ekran macerasını tamamlayacak!

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!