Yasak Elma dizisindeki hata kötü sonuçlara sebep oldu

FOX TV ekranlarında uzun yıllardır sevilerek takip edilen Yasak Elma dizisi 97. Bölümüyle milyonların kafaları karıştırdı.

Şahika karakterine her ne kadar ölmüş gibi bir süs verseler de dizideki o çekim hataları daha dizinin final sahnesi gelmeden her şeyi ortaya çıkardı. İlk bölümü 19 Mart 2018 yılında yayınlanan dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Öztürk oturuyor. Sevilen dizinin her bölümü ise büyük bir merakla izleniyor.

Yayınlanan 97. Bölümde ise seyircilere Şahika’nın öldürüldüğü düşündürülmüştü fakat dikkatli izleyici ise Şahika’nın ölmediğini net bir şekilde gördü. Dizide yapılan 2 den fazla çekim hatasının en dikkat çekenlerini ise sizler için derledik. Başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam’ın yer aldığı Yasak Elma dizisinde her bölümde farklı bir heyecan yaşanıyor.
Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakteri kaynanası ve kayınbabasıyla uğraşıyorken Ender ise Şahika’nın ölümünü aydınlatmak için uğratmaktadır. Hasan Ali’nin Şahika’yı öldürdüğünden emindir fakat bir türlü ispat edememektedir. Fakat telefonuna gelen bir mesaj tüm her şeyi terse çevirir. Bunun yanında ise Şahika bir anda Ender’in arkasında belirir.


Çekim Hataları!

FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden beri reytingleri kırarak izlenen dizi Yasak Elma 97. Bölümüyle geceye damgasını vurdu. Yapılan çekim hatalarından sonra ise dikkatli bir şekilde diziyi izleyen izleyici Şahika’nın ölmediğine kanaat getirdi. Çekim hataları ise sosyal medyada çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Bu çekim hatalarından en dikkat çeken ikisi konu ise dizi izleyenlerini “Şu bölüm tekrar bile çekilebilir öyle çok çekim hatası vardı” paylaşımlarına sürükledi.
İlk çekim hatası ise oyuncuların ölülerin ağır olduğunu unutmasıydı. Çok rahat bir şekilde Şahika’nın ölüsünü deniz kenarına atan oyuncu, hiç zorluk çekmemişti. Bunun yanında ise halıya sarılı bir şekilde olan cansız mankenin ayakkabılarının ters giydirilmesiydi. Bacaklarının feci bir şekilde kırılmadığını düşünürsek dizide böyle bir sahnenin olması seyirciler tarafından tepkiyle karşılandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Lexus, Türkiye'de yeni modeli LBX'i tanıtımını yayınladı
En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!
Uygun fiyatlı lüks elektrikli otomobil mi almak istiyorsunuz? Starlight EV modeli tam size göre!
2024 Cupra Leon özellikleri ve fiyatı açıklandı!
Farklı markaların ikiz kardeşi modeller gündemde