Yaşar Alptekin'den aldatma itirafı

90'lı yıllarda tanıdığımızdan bambaşka bir yaşam stili seçen Yaşar Alptekin, dine yönelmişti. Alptekin'den katıldığı programda eski eşini, yakınlarından biriyle aldatma itirafı geldi.

YouTube'de yayınlanan, Gökhan Kalaycıoğlu'nun programına konuk olan Yaşar Alptekin'den şoke eden itiraflar geldi. 

Biri dini nikahlı 4 evlilik yaptığını söyleyen Yaşar Alptekin, "İlk evliliğini kaç yaşında yaptın?" sorusu üzerine şunları söyledi; "Beni hep kadınlar kıskanıyor ve ben de yaradılış olarak kıskanılmaktan nefret ederim. Her insanın için olan duygudur kıskanmak benim de var. Ama karşı taradı rahatsız etmemeli. Nilgün işte oturduğumuzda 'Kıskanç kadın, kendine güveni olmayan kadındır' deyince aradığım kadın bu dedim. Başka bundan yoktur bununla evleneyim dedim. Kıskanmaz dediğim kadın evlendikten 6 ay sonra, araba kemerini koklayıp 'Sen bu eve kadın almışsın, beni aldatıyorsun' demeye başladı. Bu kıskançlıklarından dolayı 3 kere boşanma talebinde buldum."

Bir gün dedim ki ona 'Bak hayatım sen çok güzel bir pırlanta yüzüksün ama parmağıma uymuyorsun. Git sen parmağını bul, ben de yüzüğümü bulayım' dedim. 'Başka bir kadın mı var?' dedi. 'Hayır yok' dedim. 'Tamam o zaman devam edelim' dedi. Kıskançlıkları daha sonra da devam etti. Baktım olmuyor. Başka bir kadın olursa bitecek. Başka türlü ikna olmuyor. Sonra teyzesinin oğlunun en yakın arkadaşıyla yakınlaştım. Ona haberin en hızlı ulaşacağı biri. Tahmin ettiğim gibi olay duyuldu, biz hemen boşandık ondan sonra."

4,5 yıllık evliliğini bu şekilde bitiren Yaşar Alptekin "Allah şahidimdir ki, kafamı yukarıya bile almadım." dedi.

Yaşar Alptekin "Yaşça senden büyük olan kadınlara olan ilgin alakan nedir?" sorusuna ise "Bu değişmez bir şeydir. Genç erkekler olgun kadınlardan, olgun kadınlar ise genç erkeklerden hoşlanır." dedi. Alptekin özel hayatına ilişkin birçok soruya samimi cevaplar verdi.

Magazin Haberleri

Fatih Ürek'in 5 katlı malikanesi: Evi boyatmak için istenen para ağızları açık bıraktı
Dizi oyuncuları birbirine girdi: 'Cannes'da çıplaklık' tartışması
Ece Erken, arkadaşı ve eski eşinin fotoğrafını görünce sert konuştu: Alıştım şerefsizlere
Ajda Pekkan, estetik olup kilo verdi: 8,5 milyon kazanacağı konseri için kolları sıvadı
Ünlü isimleri tek tek saydı onların adına da utandım dedi: Esra Dermancıoğlu'nu çıldırtan konu