Yasemin Güveli'nin Parlak Performansı Galatasaray'ı Finale Taşıdı!

Galatasaray Daikin, 2024 Kadınlar Voleybol Balkan Kupası'nda Kosova'nın KV Drita takımını 3-0 mağlup ederek finale yükseldi. Maçın yıldızı olan yeni transfer Yasemin Güveli, etkileyici performansıyla dikkat çekti.

Galatasaray Daikin, 2024 Kadınlar Voleybol Balkan Kupası'nda İstanbul'da gerçekleşen ikinci karşılaşmasında Kosova'nın KV Drita takımını 3-0 mağlup ederek finale yükseldi. Sarı-kırmızılı ekip, maçı setlerde 25-8, 25-12 ve 25-7 gibi net skorlarla kazandı. Galatasaray'ın yeni transferi Yasemin Güveli, 13 sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu ve etkileyici performansıyla göz doldurdu.

Organizasyonun diğer karşılaşmasında Yunanistan temsilcisi PAOK, Bosna-Hersek'in ZOK Igman takımını aynı skorla 3-0 yenerek adını finale yazdırdı.

Galatasaray Daikin, Balkan Kupası şampiyonluğunu hedefleyerek 12 Eylül Perşembe günü saat 19:00'da PAOK ile finalde karşılaşacak. Bu önemli maçın galibi, Balkan Kupası'nın sahibi olacak.

Maç sonrası Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Yasemin Güveli, duygusal bir açıklamada bulundu. Performansından memnun olduğunu belirten Yasemin, "İyi hazırlandık ve yoğun bir tempodayız. Amacımız burada şampiyon olup Challenge Cup'ta da başarıya ulaşmak. Taraftarlarımızın desteği beni çok etkiledi, kendimi bir ailenin parçası gibi hissettim," dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.