Yasemin Sakallıoğlu : "Benim gösterime 50 bin TL verenlerin evlerine ekstradan temizliğe giderim"

Ülker Sports Arena'da 10 bin kişinin karşısına çıkan Yasemin Sakallıoğlu, büyük heyecanını dile getirdi. Komedyen, Cem Yılmaz'ın bilet fiyatlarına tepki göstererek, 'Benim gösterime 50 bin lira verenlerin evlerine ekstradan temizliğe giderim' dedi.

Ülker Sports Arena'da 10 bin kişinin karşısına çıkan komedyen Yasemin Sakallıoğlu, gösterisi öncesinde büyük heyecanını dile getirirken, Cem Yılmaz'ın bilet fiyatlarına sert bir tepki gösterdi.

 

YASEMİN SAKALLIOĞLU: "DOĞRU KOCA NASIL SEÇİLİR" GÖSTERİSİNDE ÜLKER SPORTS ARENA'DA!

KM organizasyonuyla sahnelenen 'Doğru Koca Nasıl Seçilir' ile Ülker Sports Arena’da 10 bin kişinin karşısına çıkan Yasemin Sakallıoğlu, gösterisi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

HEYECANLI BEKLENTİ:

Habertürk'ün haberine göre, Sakallıoğlu, "Bu kadar büyük bir kalabalığın önüne çıkacağım için çok heyecanlıyım, en büyük hayalim bu kadar büyük bir kalabalığın aynı anda gülmesiydi, bu sahneyle hayalimi gerçekleştireceğim" sözleriyle heyecanını dile getirdi.

 

CEM YILMAZ GÖSTERİSİ VE BİLET FİYATLARI:

Mizah ve komedi denildiğinde akla gelen isimlerden biri olan Cem Yılmaz'ın CMXXIV adlı yeni gösterisinin tüm biletleri tükenmiş ve bilet tutarlarının karaborsaya düştüğü, 50 bin liraya kadar çıktığı iddia edilmişti.

 

SAKALLIOĞLU'NUN GÖRÜŞÜ:

Konuyla ilgili düşünceleri sorulan Sakallıoğlu, "İnsanlar izlemek istiyor ama bir şeye de 50 bin lira vermek nedir? Ne olacak o gösteriyi izleyince merak ediyorum. Ben 50 bin lira verip gülemem. Kimse de beni güldüremez. Benim gösterime 50 bin lira verenlerin evlerine ekstradan temizliğe giderim" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya: Özgür ve cesur olmak zorundaydım
Mal kavgası bitmiyor: İbrahim Tatlıses'in torunu isyan etti
“Kardeş Takımı 2” filmi geliyor
Ezgi Mola'dan hayranlarını üzen haber
Çağla Şıkel para ödeyerek kendini karanlık kulübeye kapattırdı: Çıkınca verdiği tepki gündem oldu