Yasemin Şefkatli İbrahim Ayel Bebeğin Son Durumunu Açıkladı! Durumu iyiye gidiyor!

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti geçtiğimiz haftalarda ilk kez anne baba olma heyecanını yaşadı! İkiz bebeklerden birinin sağlık problemi çektiğini söylemişler ve dua istemişlerdi. Oldukça merak ettiğimiz İbrahim Ayel'in durumunu annesi Yasemin Şefkatli paylaştı. Durumu gayet iyi!

2021 yılında evlenen Yasemin Şefkatlı ile İdo Tatlıses, 2023 yılının Ağustos ayında anne-baba olacaklarının mutlu haberini paylaştılar.

Hatırlarsanız ikiz bebek müjdesini haberi alan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatie'yi herkes tebrik etmisti. 2017 yılında başlayan aşk serüveni hız kesmeden devam etti.

Hatta bebeklerinin adının bilindiğini ve kayınpederlerin de hayal kırıklığına uğramadığını öğrendik.

Bebeklerine babalarının adını veren çift, İbrahim ve Sinan'ı tercih etti. Elbette Yasemi Şefkatli'nin hamileliği sırasında yaptığı paylaşımlar da çok yakından takip edildi. İnsanlar şaşkına döndü...

22 Ocak 2024 doğumlu Tatlıses ikizleri gazeteye hızlı bir giriş yaptı. Doğum haberi hem sosyal medyayı hem de gazeteleri şok etti.

İlk fotoğrafları babaları İdo Tatlıses'den geldi. Bu arada bebek isimlerinin sadece Sinan ve İbrahim değil göbek isimleri olduğunu da gördük.

İdo Tatlıses, doğum yaptıktan sonra bilinci yerine gelen Yasemin Şefkatli'nin bebek pozunu paylaşarak eşine övgüde bulundu.

Yasemin Şefkatli'nin doğum günü 24 Ocak, dolayısıyla bebeklerle kutlamak için iki günü var. Bebekler İbrahim Ayel ve Sinan Emir, annelerine erken doğum günü hediyesi olarak geldi.

Ardından hepimizi üzen haber geldi. Bebeklerin dedesi İbrahim Tatlıses, İbrahim Ayel'in kalp hastası olduğunu ve ameliyata alınacağını açıkladı.

 

İbrahim Ayel'in ameliyatı sonrası Yasemin Şefkatli de açıklama yaparak şunları söyledi: "Ayel iyileşiyor, kardeşiyle birlikte bekliyoruz." Sinan Emir'in durumunun iyi olduğu, Yasemin Şefkatli'nin durumu merak ediliyor ve İbrahim Ayel'in durumu sık sık soruluyor.

 

Yasemin Şefkatli geçtiğimiz günlerde oğlunun durumunun iyiye gittiğini, yakın zamanda iyileseceğini söyledi. 

İbrahim Ayel'in son durumunu merak edenler için: "Her şey yolunda, eve dönme vakti yaklaştı" şeklinde son yorumlar da yapıldı. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi
Zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! O tarihten sonra Coca Cola fiyatları uçacak!
Türkiye'nin milli yiyeceği ama yenmiyor! Dönerin yarım ekmek fiyatı bile şaşırttı