Yasin Obuz, ettiği küfürlerle gündemin ortasında

Sosyal medya hesabında 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan Yasin Obuz, Söylemezsem Olmaz sunucuları tarafından dehşet verici bir suçla anılmaya başlandı.

Haberin paylaşımı sırasında “Böyle fenomende, böyle rezillikte olmaz olsun” başlığı atan Söylemezsem Olmaz ekibi izleyenleri şok yarattı. Geçmiş yıllarda Söylemezsem Olmaz programına yine konu olan Yasin Obuz, katıldığı bir programda ettiği küflülerle gündemin konusu olmuştu. Daha sonra ise hatasını anlayan Obuz, özürlerini iletmişti.

 

Rezalet görüntüler adı altında verilen habere ise “Olay, olay resmen olay” sözleriyle habere başlayan sunucular, Yasin Obuz’a ait çok çirkin ve skandal görüntülerin olduğunu iddia ettiler. Yurtdışına çıktığı döneme ait olan bir videonun içeriğini konu olarak Söylemezsem Olmaz ekibi, Yasin Obuz'un bir kilisiye giderek; hakaret, kadına şiddet ve dini değerlere saygısızlık ettiği iddia ediliyor.

Bir kiliseye girerek orada olanları kayda alan Yasin Obuz, kilisede imam nikahı kıyıldığını dile getiriyor. Daha sonra ise papazın bulunduğu odanın kapısını çalarak açmasını istiyor. “kapıyı çalıyım da iki günah çıkartsın” sözlerini dile getiriyor. Acun Ilıcalı'yı, Masterchef'i ve Survivor'u temsil eden Yasin Obuz'un ülkemizi de çirkin bir şekilde yansıttığı iddia edildi.

Geçmişinden çok pişman olduğunu dile getiren Yasin Obuz, Taner Tolga Tarlacı ile şuanda görüşmediğini dile getirdi. Yasin Obuz'un sevenleri ise bu görüntülerin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek
Sıfır araç fiyatına zam yapılamayacak! Devam eden zam skandalına son
Yenilenen Cupra Formentor: Düşük bütçe ve hız arayanlara dikkat!
Mercedes-Benz'de bir dönem sona erdi: Artık Apple CarPlay desteklenmiyor
Çinliler sonunda bunu da yaptı: 440 bine sıfır lüks otomobil!