Yatında ABD bayrağı bulunan Ağaoğlu 23 Nisan'da kulelerine bayrak asmadı!

ABC Haber MerkeziAKP hükümeti döneminde servetine servet katan Ali Ağaoğlu, Türk Bayrağı'na olan rahatsızlığını her fırsatta gösteriyor.Lüks yaşantısı ve sevgilileriyle sık sık gündeme gelen Ağaoğlu, Levent’te Maslak...

ABC Haber Merkezi

AKP hükümeti döneminde servetine servet katan Ali Ağaoğlu, Türk Bayrağı'na olan rahatsızlığını her fırsatta gösteriyor.

Lüks yaşantısı ve sevgilileriyle sık sık gündeme gelen Ağaoğlu, Levent’te Maslak 1453 adında bir konut projesi hayata geçiriyor. İşadamının, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda lüks rezidansına Türk bayrağı asmaması gözlerden kaçmadı.

ABD BAYRAKLI YATI DA TEPKİ TOPLAMIŞTI

7 Aralık’ın kilit ismi Rıza Sarraf’ın ABD’de tutuklanmasına "Amerika’nın tezgâhları bu yaşadıklarımız'' diyerek tepki gösteren Ağaoğlu’nun ''az vergi ödemek için’ milyonlarca dolarlık yatına Türk Bayrağı yerine ABD bayrağı çekmesi dikkat çekmişti.

Ağaoğlu son dönemde yaptığı açıklamalarla kamuoyunda büyük tepki çekti. Sarraf’ın ABD’de tutuklanmasının ardından, “Rıza bu ülkeye kötülük yapmadı ki. Amerika’nın tezgâhları bu yaşadıklarımız. Adamın malı var satıyor, Türkiye de satın alıyor. Burası adam gibi bir ülke olsaydı. Rıza Sarraf’ı hapse atmak yerine şeref madalyası takardık'' açıklamasını yapmıştı.

19 Mart’ta İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen bombalı saldırıda hayatını kaybeden dört kişiyi anmak için olay yerine giden Ağaoğlu’nun, “İstiklal’e ortanca hanımı alıp gittim, millet fakir karanfil bırakıyor, ben gül bıraktım'' sözleri tepki toplamıştı.

Ağaoğlu daha sonra CNN Türk’te kredi kartı limitinin 50 bin TL olduğunu söyleyerek, cebinde kaç parası olduğu sorulunca da, cebindeki paraları çıkarmıştı. Ağaolu’na görgüsüz yakıştırması yapıldı.

Fotoğraf açıklaması: Ağaoğlu'nun Maslak 1453 kuleleri

Fotoğraf açıklaması: Maslak'taki diğer Türk bayraklı gökdelenler

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Alkol ürünleri üreticilerine teminat zorunluluğu
Prof. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için riskli bölgeleri saydı
HSK’dan “Erdoğan aday olamaz” diyen hakime yeni soruşturma
Erdoğan işaretini vermişti: Nefret suçlarına karşı yeni adımlar atılacak
Erdoğan MHP ile ilişkisini bozmaz