Yatırımcılar Bu 2 Gelişmeye Güveniyor! Bitcoin Zirveleri Gözlüyor

Bitcoin, Şubat ayında 2021 sonundan bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. 10X Research'ün kurucusu Markus Thielen, bu 2 gelişmenin güven sağladığını söylüyor...

Bitcoin, son zamanlarda yükseliş trendine girerek 2021 sonundan bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Bu durum, bilgili yatırımcılar için çekici arbitraj fırsatlarına kapı aralıyor.

KRIPTO PARA PIYASASI YENI ZIRVELERI GÖZLÜYOR

Salı günü erken saatlerde Bitcoin'in neredeyse 57.000 dolara yükselmesiyle, kripto para piyasası canlılığını korudu. Raporlara göre, Bitcoin'in yılbaşından bugüne olan kazancı %32'ye ulaştı.

Binance, Bybit ve Deribit gibi platformlarda listelenen sürekli vadeli işlemlerin yıllık fonlama oranları, son bir yıl içinde en yüksek seviyelere ulaştı. Bu pozitif fonlama oranları, piyasadaki yükseliş eğilimini ve kaldıraç kullanımının arttığını gösteriyor.

BU 2 GELIŞME ITI GÜÇ OLDU

10X Research'ün kurucusu Markus Thielen, artan fonlama oranlarının ABD merkezli spot ETF'lere olan ilginin devam edeceği beklentisinden kaynaklandığını belirtiyor.

Thielen'e göre, "Fail fonlama oranları patlıyor, açık faiz ise şu anda 14,4 milyar dolara tırmanmaya devam ediyor. Yatırımcılar yarılanmanın (halving) ve ETF girişlerinin yükselişe geçeceğinden giderek daha fazla emin oluyor.

Thielen ayrıca, yükselen fonlama oranlarının yönsüz yatırımcılar veya arbitrajcılar için cazip getiri fırsatları sunduğunu vurguladı.

Yüksek fonlama oranları, kripto hedge fonlarına büyük arbitraj fırsatları sunuyor. Thielen, BTC ve ETH gibi kripto varlıklarının %20, %30 ve hatta daha yüksek primlerle işlem gördüğünü belirterek, bu durumun arbitrajcılar için ideal bir nokta olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kripto Para Haberleri

Adgager ve GAG Token: Araştırma Dünyasının Yeni Dijital Para Birimi
Bitcoin Fiyatı 2021 Seviyelerine Geri Döndü! Uzman: Sırada Bu Seviyeler Var!
Bitcoin’de sert yükseliş
Sıcak Gelişme: Ünlü Kripto Para Borsası İşlemleri Durdurdu! Milyonlar Kayıp
Bu Altcoin, Güncelleme Teklifi Sonrası Zirveye Tırmanıyor! Yüzde 65 Yükseldi