Yavaş ile babası TUSAŞ'ta çalışan vatandaş arasındaki diyalog gündem oldu

TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısı sonrası sosyal medyada paylaşımda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile fabrikada mahsur kalan bir kişinin kızı arasındaki diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı Tesisi'ne (TUSAŞ) terör saldırısı düzenlenmiş bulundu.

Şehit ve yaralıların olduğu saldırı sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medyadan yayımladığı mesajında "Ankara’da TUSAŞ tesisinde meydana gelen çatışma ve terör saldırısı sebebiyle derin üzüntü içerisindeyim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terörü lanetliyoruz. Başımız sağ olsun," sözlerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ'A SİTEM ETTİ!

Mansur Yavaş'ın mesajına cevap veren bir kullanıcı ise babasının TUSAŞ'ta mahsur olduğunu söyleyerek sitemde bulundu. Kullanıcı, "Çatışma hala devam ediyor, babamda dahil binlerce kişi fabrikada şu anda nasıl tahliye edilecekler? Haber alamıyoruz ve siz sadece bu mesajı mı yayınlıyorsunuz Mansur bey?" ifadelerini kullandı.

YAVAŞ CEVAP VERDİ

Kullanıcının bu sözlerine ise Mansur Yavaş, şu cevabı verdi;

"Bengisu evladım, endişelerinizi ve hislerinizi çok iyi anlıyorum. Yetkililerin tahliye sürecini en hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştireceğine inanıyorum. Yetkim dahilinde veya değil terörle son nefesime kadar savaşacağım, şüphen olmasın. Dualarımız sizinle ve içerideki herkesin sağ salim çıkmasında."

Mansur Yavaş ve kullanıcı arasında yaşanan bu diyalog ise sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.