Yavaş'ın yeni projesiyle %90 tamamlanan Ankara'nın merkezi, yeni bir görünüme kavuşuyor!

Ankara'nın sakinleri, yeni bir Ankara'ya adım atıyor. Kent merkezi canlanırken, herkes "Burası gerçekten Ankara mı?" diye soruyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hizmetlerinde sınır tanımıyor. Çalışmaların neredeyse tamamlandığı haber veriliyor. İşte detaylar...

Ulus, Ankara'nın sembolik yerlerinden biri olarak, yeni bir görünüme kavuşuyor. Başkentin tarihi merkezi canlanırken, Ankaralılar bu değişime şaşkınlıkla tanıklık ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İşte detaylar…

BAŞKENTİN KALBİ ULUS'TA ATIYOR

Başkent Ankara'nın tarihi bölgelerinden biri olan Ulus, yeni bir görünümle dikkatleri üzerine çekiyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, "ULUS Yeniden Hayat Buluyor" diyerek duyurduğu projeyle, Ulus Tarihi Kent Merkezi'ni canlandırmayı hedefliyor. Belediye, bu projeleri detaylı bir şekilde açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Ulus Kültür Merkezi ve Kapalı Çarşı Dolmuş Durakları" inşaat çalışmalarının %90 oranında tamamlandığını duyurdu. İnşaatın tamamlanmasıyla birlikte mevcut dolmuş depolama alanının boşalacağını belirten belediye, yeni bir yeşil alan projesinin hazırlandığını da paylaştı.

Başkent Tarihinin Kalbi "ULUS Yeniden Hayat Buluyor"

➡️ Ulus Tarihi Kent Merkezi’ni yeniden ayağa kaldıracak projeler arasında bulunan "Ulus Kültür Merkezi ve Kapalı Çarşı Dolmuş Durakları" inşaatında çalışmalarımızı yüzde 90 oranında tamamladık.

İnşaatın tamamlanmasının… pic.twitter.com/RauchwsVF9

— Ankara Büyükşehir (@ankarabbld) May 22, 2024

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.