Yavaş'tan açıklama: "Zafer kazanmadık çünkü biz savaşta değiliz!"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da meydanda toplanan vatandaşlarla bir araya geldi. "Atılan iftiralara rağmen bana destek olan aileme çok teşekkür ederim. Bu seçimin kaybedeni, siyasi yaşamını müfteri olarak tamamlayan Turgut Altınok'tur..." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim sonuçları hakkında yaptığı açıklamada, miting alanındaki vatandaşlara hitap etti. Yavaş'ın konuşması şu şekildedir:

"Atılan iftiralara rağmen bana destek olan aileme çok teşekkür ederim. Bize atılan iftiralara rağmen bizim yanımızda olan herkese teşekkür ederim. 2019'da kullandığım cümleleri tekrarlayacağım. Bu bir zafer değildir. Çünkü bu bir savaş değildir. Dünyaya bakışımız farklı olsa da seçim bitti. Rozetimizi çıkararak Ankaralılara hizmet etmeye devam edeceğiz," sözlerini söyledi.

"BU SEÇİMİN KAYBEDENİ SİYASİ HAYATINI MÜFTERİ OLARAK TAMAMLAYAN TURGUT ALTINOK'TUR"

"Bu seçimin kaybedeni, siyasi hayatını müfteri olarak tamamlayan Turgut Altınok'tur... Ankara'da seçimi rantçılar kaybetti, imarcılar kaybetti. Milyarlarca lirayı halkın sağlığına harcayanlar ve harcayacaklar kazandı. Değerli Ankaralılar seçimi vatan için atan yürekler kazandı," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Örtülü Faşizm Yasası geliyor
Erdoğan beni kandıramaz
İYİ Parti'den istifa eden Bilal Bilici'nin katılacağı parti belli oldu
Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
İmamoğlu'ndan 28 Şubat kararı yorumu: "Normalleşmenin etkileri"