Yavru köpekler mahsur kaldı: İmdadına itfaiye yetişti

Bolu'nun Gerede ilçesinde, Karabük yolu üzerinde bulunan bir gölette mahsur kalan iki yavru köpek, Gerede Belediyesi İtfaiye Amirliği ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Bolu'nun Gerede ilçesinde, Karabük yolu üzerinde bulunan bir gölette mahsur kalan iki yavru köpek, Gerede Belediyesi İtfaiye Amirliği ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

DONMUŞ GÖLETTE KURTARMA OPERASYONU

Bolu ile Karabük'ü birbirine bağlayan Gerede-Karabük Bağlantı Yolu üzerindeki küçük bir gölette mahsur kalan iki yavru köpek, çevredeki vatandaşların duyduğu sesle fark edildi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Gerede Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri, donmuş gölet üzerinde gerçekleştirdikleri dramatik kurtarma operasyonu ile köpekleri güvenli bir şekilde kurtardı.

İTFAİYE EKİPLERİ HAYAT KURTARDI

Çevredeki vatandaşlar, kendi imkanlarıyla yavru köpekleri kurtarmaya çalışsa da başarılı olamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle donmuş gölette mahsur kalan yavrular, soğuktan ve tehlikeden kurtarıldı. İtfaiye ekiplerince kurtarılan yavru köpekler, göletin kenarında bekleyen anne köpeğe kavuştu. Bu duygusal an, kurtarma operasyonunun başarılı bir şekilde sona erdiğini gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi