Yavuz Oğhan’ın Davutoğlu röportajı cezasız kalmadı... Program yayından kaldırıldı

Gazeteci Yavuz Oğhan, Rusya’nın Sesi (RS) FM’deki programlarının, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’yla yaptıkları röportajın ardından yayından...

Gazeteci Yavuz Oğhan, Rusya’nın Sesi (RS) FM’deki programlarının, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’yla yaptıkları röportajın ardından yayından kaldırıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde medya da Ahmet Davutoğlu’nun, “Erdoğan’ı çok sarsacağını düşündüğü” bazı açıklamalar için bir medya mecrası arayışında olduğu iddia edilmişti. Gelişmelerin ardından gazeteci Yavuz Oğhan, Davutoğlu'nu kişisel Youtube kanalındaki ‘Bidebunuizle’ adlı programında konuk etmişti. Program da İsmail Saymaz ve Akif Beki'nin sorularını yanıtlayan Davutoğlu gündeme ilişkin sorulara cevap verdi.

Programda Davutoğlu’na ilk yöneltilen soru, Türkiye’deki basın özgürlüğüyle ilgili düşünceleri oldu. Davutoğlu sözlerine şöyle başladı: “Otosansürün en yoğun olduğu bir dönemden geçiyoruz...”

CEZASIZ KALMADI

Gazeteci Yavuz Oğhan, Rusya’nın Sesi (RS) FM’deki programlarının, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’yla yaptıkları röportajın ardından yayından kaldırıldığını duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan Yavuz Oğhan, “Türkiye’de hiç bir iyi iş cezasız kalmaz, dün Davutoğlu ile mülakat yaptık bugün programlarımız bitti, üstelik yayını kendi YouTube kanalımızdan yaptığımız halde, #bidebunudinle ile Akif Beki ve İsmail Saymaz’la yaptığımız #söylemesibizden artık RS FM’de değil” ifadelerini kullandı.

İşte Oğhan'ın açıklaması:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor