Yaz boyunca her vatandaşa ücretsiz oldu!

Ankara'nın belirli bölgelerinde başlatılan bu uygulama ile Kızılay Meydanı, Ulus Zafer Anıtı ve Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı gibi yerlerde sıcaktan rahatsız olan vatandaşlara soğuk limonata servisi sağlanacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında sıcaktan etkilenen vatandaşlara yönelik ücretsiz limonata dağıtımı yapacağını duyurdu. Belediye tarafından yapılan açıklamada, "Yaz günlerinde vatandaşlarımızın serinlemesi için şehrin yoğun noktalarında ücretsiz limonata dağıtıyoruz. Kızılay ve Ulus'taki stantlarımızdan limonata alabilirsiniz" denildi.

Ankara'nın belirli bölgelerinde başlatılan bu uygulama ile Kızılay Meydanı, Ulus Zafer Anıtı ve Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı gibi yerlerde sıcaktan rahatsız olan vatandaşlara soğuk limonata servisi sağlanacak. Merkezi ve yoğun nüfuslu bölgelerde yaz boyunca bu hizmetin devam edeceği ifade edildi.

Vatandaşlar, limonata için uzun kuyruklar oluştururken, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Mansur Yavaş'a teşekkürlerini iletti. Ankaralılar, limonata dağıtım noktalarının artırılmasını ve kuyrukların azaltılmasını talep ediyorlar. Bu sosyal belediyecilik projesiyle Ankara halkının yaz sıcaklarında bir nebze olsun ferahlaması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.