Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde hemşireye cinsel saldırı iddiası! Doktor gözaltında

İstanbul'da Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde görevli hemşire H.Z., asistan tabip S.E. tarafınca cinsel saldırıya uğramış olduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Asistan tabip S.E. dün gözaltına alındı.

İstanbul Yedikule Göğüs ve Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde görevli asistan tabip, dün nöbetçi hemşireye cinsel saldırıda bulunmuş olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Gazete Duvar'dan Ferhat Yaşar'ın haberine nazaran, hastanede görevli hanım çalışanlar benzer rahatsız etme vakalarının sıkça yaşandığını ve hastane yönetiminin bu iddiaların üzerini örttüğü iddiasıyla basın açıklaması yapma sonucu aldı.

Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde 19 senedir hemşire olarak vazife icra eden H.Z., dün ameliyathane nöbetçisi olarak kalmış olduğu hastanede nöbetçi odasında istirahat ederken iddiaya nazaran içeri asistan tabip S.E. girdi. H.Z. kendisi uyurken odaya giren S.E.'den rahatsız olarak dışarı çıkmasını istedi. Ancak S.E., H.Z.'ye cinsel saldırıda bulundu.

ASİSTAN DOKTOR GÖZALTINA ALINDI

H.Z., olayın ardından psikiyatri bölümünde görevli bir doktorun yanına giderek başına gelenleri anlattı ve daha sonra da polisi arayarak şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen polis asistan doktor S.E.'yi gözaltına aldı.

HASTANEDE TACİZ VAKALARININ ÇOK SIK YAŞANDIĞI İDDİASI

Kadın çalışanlar hastanede taciz vakalarının çok sık yaşandığını ancak hastane yönetiminin iddiaların üzerini örten bir tutum göstermesinden ötürü pek çok mağdurun şikayetçi olamadığını anlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kadın Haberleri

Kasiyerlik yapan 35 yaşındaki Şeyda Ateş 42 erkek rakibini geride bırakıp, muhtar oldu
Ayşenur Bedel ölümünde şok savunma: Kuma gelmeyi reddetti
Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
Erzurum’da erkek şiddeti: Hemşire eşi ve kızını bıçaklayarak öldürdü
TÜİK açıkladı: Kadınların yüzde 16,7'si, evinde yalnızken tedirgin