Yeditepe'de 7'den 77'ye kuşakların buluşması

Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün hayata gerçirdiği, “7’den 77’ye'' isimli projenin etkinliği 21 Aralık Çarşamba günü saat 16.00 ile 18.30 arasında Yeditepe Üniversitesi’nin sosyal tesisler...

Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün hayata gerçirdiği, “7’den 77’ye'' isimli projenin etkinliği 21 Aralık Çarşamba günü saat 16.00 ile 18.30 arasında Yeditepe Üniversitesi’nin sosyal tesisler binasında yapılacak.

2011 yılından itibaren gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi ile hem ilk ve orta dereceli okullarda okuyan çocuklarla hem Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı yurtlardaki çocuklarla hem de huzurevlerindeki yaşlılarla eğlenceli ve bilgilendirici zaman geçiriliyor, öğrenmenin-öğretmenin, deneyimlemenin-deneyimletmenin verdiği erdem ve mutluluk birlikte yaşanıyor.

Projenin bu dönemki etkinliğinin amacı, bölüm öğrencilerinin dönem boyunca beraber oldukları çocukları ve yaşlıları bir araya getirerek, kuşaktan kuşağa bir aktarım temelinde şarkılarla, danslarla, şiirlerle süslenmiş unutulmaz bir gün yaşatmak olacak.

 Yeditepe Üniversitesi, İstanbul Eğitim ve Kültür Vakfı (İSTEK) tarafından 1996 yılında kurulmuştur. Türkiye’de bir çok alanda öncü, seçkin, akademik ve yönetim kadroları ile Atatürkçü düşüncelerin ışığında çağdaş, araştırmacı, yenilikçi, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu tüm nitelik ve donanıma sahip, teknolojiye hakim, dünya kültürünü tanıyan, öz benliğini güçlendirmiş gençler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Çağdaş akademik program ve uygulamalarıyla bilgi çağına dönük eğitim yapmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

Bu hafta sonu hangi sınavlar var? 4-5 Mayıs ÖSYM sınav takvimi
Bu hafta sonu hangi sınavlar var? 4-5 Mayıs ÖSYM sınav takvimi
Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi final takvimi: AÖF final sınavları ne zaman?
Bursluluk sınav neticeleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? (2024 İOKBS sınav sonuç tarihi)
Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? (2023-2024 MEB eğitim öğretim takvimi)