Yeliz Yeşilmen'den Gündem Olan Sözler: "Üzüleceksem Lüks Arabada Üzüleyim!"

Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, erkekler hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı: "Zengin de fakir de kadını üzüyor. Bari lüks arabada üzüleyim!" diyen Yeşilmen'in bu sözleri sosyal medyada olay yarattı.

YELIZ YEŞILMEN'DEN TARTIŞMA YARATAN AÇIKLAMA

Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, yaptığı son açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. "Zengin erkek de, fakir erkek de kadını üzüyor. Üzüleceksem lüks içinde üzüleyim" sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

GEÇMIŞI VE EVLILIK HAYATI

Mehmet Ali Erbil'in sunduğu 'Çarkıfelek' programıyla tanınan Yeliz Yeşilmen, 'Aşkım Aşkım' dizisiyle de geniş kitlelere ulaşmıştı. 2010 yılında iş insanı Ali Uğur Akbaş ile evlenen Yeşilmen’in Asya Tuana ve Birbey adında iki çocuğu var. Çift, 2021 yılında evliliklerini sonlandırmıştı.

AŞK İSTIYOR

Son zamanlarda Akmerkez’de görüntülenen Yeşilmen, yaklaşık üç yıldır hayatında kimse olmadığını belirterek, "Artık aşık olmak istiyorum, aşka kapılarımı açıyorum. İnşallah mutlu olacağım biri çıkar karşıma" demişti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Yeşilmen’in son açıklamaları, "Kadın her yerde ağlıyor" şeklindeki ifadeleri ile de dikkat çekti. Sosyete pazarında fiyat araştırması yaparken konuşan ünlü isim, bu sözleriyle de sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar, "Doğru söylemiş", "Kendin kazan, kendin harca. Hiç üzülmezsin" gibi yorumlarla Yeşilmen’in görüşlerine destek verdiler.

TARTIŞMALI YORUMLAR

Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Boğulacaksan büyük denizde boğul" diyerek Yeşilmen'in açıklamalarına kısmen katıldıklarını belirttiler. Bu tartışmalar, Yeşilmen’in toplumda nasıl bir etki yarattığını bir kez daha gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.