Yellowstone Dizisinin Genç Yıldızı Cole Brings Plenty'nin Trajik Ölümü Kansas'ta Şok Yarattı

Yellowstone dizisi oyuncusu Cole Brings Plenty, Kansas'ta kayboldu. 27 yaşındaki aktörün cesedi ormanlık alanda bulundu. Aile, menajer randevusuna gitmediği için endişeliydi. Ölümü sosyal medyada duyuruldu, soruşturma devam ediyor.

Yellowstone dizisinin genç yeteneklerinden Cole Brings Plenty'nin trajik ölümü, Kansas'ta şok etkisi yarattı. 27 yaşındaki oyuncunun, menajeriyle randevuya gitmeyi unutması ve cep telefonunu kapatması üzerine kaybolması, ailesinin endişelenmesine yol açmıştı. Cesedi, ormanlık bir alanda terk edilmiş bir araç içinde bulundu. Şerif ofisi, ölüm haberini sosyal medyada duyurdu ve soruşturmanın sürdüğünü belirtti. Brings Plenty'nin ölümü, sektörde büyük bir üzüntü ve şok dalgası yarattı, meslektaşları ve hayranları ona övgüler yağdırdı.

1923'te Yellowstone dizisinde rol alan ABD'li oyuncu Cole Brings Plenty, Kansas'ta kayboldu. Menajeriyle yapacağı randevuya gitmemesi ailesinin endişelenmesine neden oldu ve kayıp başvurusunda bulundular.

27 yaşındaki oyuncunun cesedi, ormanlık bir alanda terk edilmiş bir araç içinde bulundu. Johnson County Şerif Ofisi, ölüm haberini sosyal medyada paylaşılan bir gönderiyle duyurdu ve soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Ailesi, "menajeriyle yapacağı televizyon programı için randevuya gitmemesi ve cep telefonunu kapatması gibi olağandışı davranışlar sergilediği" için onu kayıp olarak bildirdi.

Oyuncu, en son Lawrence, Kansas'tan ayrılırken görülmüştü.

Ölüm haberinin yayılmasının ardından Yellowstone dizisi oyuncuları da dahil olmak üzere Brings Plenty'e övgüler yağdırdı.

Lakotalı 27 yaşındaki oyuncu, "Into the Wild Frontier" ve "The Tall Tales of Jim Bridger" gibi programlarda da yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İtalya'nın Kuzeyinde Şiddetli Yağış Felaketi: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Rio Grande do Sul'da Sel Felaketi: Ölü Sayısı 154'e Yükseldi
Ebeveynlerin Akademik Beklentileri ve Cinsiyet Önyargısı: Yeni Araştırma Buluşları
Kim Jong-un Onaylı Yeni Balistik Füze Testi
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Çin'i Barış Görüşmelerine Katılmaya Davet Etti