Yemek Sepeti CEO'sundan Mansur Yavaş'a cevap

ABB'nin esnafa destek için Lezzet Ankara uygulamasını başlattığını açıklamasından sonra Yemek Sepeti CEO'su Nevzat Aydın'dan hem tebrik hem de eleştiri geldi.

Mansur Yavaş, bölge esnafına destek olmak için Lezzet Ankara uygulamasını duyurdu. Buna göre işletmeler menülerini sisteme girerek Lezzet Ankara portalı üzerinden yüzde sıfır komisyonla yemek satışı yapabilecek. 

Mansur Yavaş'ın duyurduğu projeye sosyal medyada övgüler yağarken bir yorum da Yemek Sepeti CEO'su Nevzat Aydın'dan geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin paylaşımına "Dünyada bir ilk olmuş başkanım. Rekabet güzel şey. Sizi seviyoruz" yazan Aydın, başka bir tweet'in altına ise "Şaka bir yana rakip olmayan bir devlet kalmıştı. Yüzde 0 az olmuş, üzerine para verilmeli" yazdı. 

Kimi kullanıcılar da Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kamuyu temsil ettiğini ve bu sektöre girmesinin doğru olmadığını yazdı. Kimi kullanıcılar ise bu uygulamayla restoran sahiplerinden diğer şirketlerce talep edilen komisyonların düşeceğini ve kazananın esnaf olacağını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

İşte Netflix'in enleri!: Peki, hangi yapımlar en çok izlendi?
Beyaz ekmekten vazgeçemeyenler için büyük müjde!: Daha sağlıklı bir beyaz ekmek geliyor!
420 Metrelik Dünyanın En Derin Mavi Çukuru!
Elon Musk Taylor Swift'e övgüler yağdırdı: 'Kendini aşmışsın!'
Tamı tamına 5 bin kişi onun için sıraya girdi!: Böylesi görülmedi!