Yemek siparişleri gelmeyince 3 kişi dönerciyi kurşun yağmuruna tuttular

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde yemek siparişi veren 3 kişi, siparişleri gelmeyince sipariş verdikleri dükkanı kurşun yağmuruna tuttu, kırılan camlar yüzünden yaralanan dükkanın sahibi ise hastaneye kaldırıldı.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde yaşanan olayda bir dönerciden yemek siparişi veren 3 kişi, vermiş oldukları siparişleri gelmeyince büyük bir öfke ile sipariş verdikleri dükkanı kurşun yağmuruna tuttu. Bu 3 kişinin pompalı tüfekle dükkana saldırması ile birlikte kırılan camlar nedeniyle yaralanan dükkan sahibi C.K de ekipler tarafından hızlıca hastaneye kaldırıldı.

Olay, Tekirdağ Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi'nde bulunan bir dönercide meydana geldi. Yapılan iddiaya göre yemek siparişi veren 3 şahıs, yemekleri gelmeyince dönercinin olduğu yere büyük bir sinir ile gelerek pompalı tüfekle dükkana ateş açtı. Yapılan ateşlerin etkisi ile dönercinin dükkanının camları kırıldı. Kırılan camların başına isabet etmesi nedeniyle başından yaralanan dükkan sahibi C.K, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay ve dönerci dükkanına ateş açan 3 şahıs ile ilgili soruşturma başlattı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı
Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı