Yemekten zehirlenen 4 işçi hastaneye kaldırıldı

Aksaray'da, gündelik işlerde çalışan 4 işçi, yapıp yedikleri akşam yemeğinden zehirlendi. Bu sabah hastaneye kaldırılan işçiler, tedaviye alındı.

Aksaray'da, gündelik işlerde çalışan 4 işçi, yapıp yedikleri akşam yemeğinden zehirlendi. Bu sabah hastaneye kaldırılan işçiler, tedaviye alındı.

Gaziantep'te yaşayan Seyfettin Demir (45), Haşim Demir (50), Ali Demir (30) ve Hasan Demir (38) 15 gün önce tarla ve çiftliklerde çalışmak için Aksaray'a geldi. 4 arkadaş, dün akşam Ağaçören ilçesi Avşar köyünde, yaptıkları yemekleri minibüslerinde yedi. Sabah bir çiftlikteki koyunları kırkmaya başlayan işçilerde mide bulantısı ve kusma şikayeti başladı. Akşam yedikleri tavuktan zehirlendikleri tahmin edilen işçiler, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yemeği kendilerinin yaptığını söyleyen Haşim Demir, ''Minibüsümüz Avşar köyünde arıza yaptı. Bizde aracımızda tavuk yemeği yapıp yedik. Sabah ise ağıla gidip koyun kırkımına başladık. Ancak yediğimiz yemekten zehirlendik” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Oğuzhan Koç'tan boşanmıştı: Demet Özdemir konuştu!
Çiş Lekeli Kot Pantolon Modası! Moda İkonları Sonunda Yaptı!
Hayat Bilgisi dizisinde Didem'di! Yeliz Doğramacılar'ı gören tanıyamadı: "Kendine yazık etmiş "
Kıvanç Tatlıtuğ'dan 'Çağatay Ulusoy' açıklaması geldi!
Kocasına Tasma Takıp Gezdirdi! Alışveriş Ortasında Skandal Görüntü!