Yengesini dövüp eve molotof atan zanlıdan pişkin savunma

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, 9 Ekim'de Eren Öztürk, eşi Fadime Öztürk'ün babasının evine dönmesini istemesinin ardından, molotofkokteyli ile kayınpederinin evini kundakladı. Olay sonrası Fadime Öztürk hastaneye kaldırıldı, Eren'in kardeşi ve arkadaşı ise polis tarafından yakalandı.

Olay, 9 Ekim'de saat 22.00 sıralarında Adana'nın Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eşi Eren Öztürk'ten (25) bir süre şiddet gördüğü gerekçesiyle evi terk eden Fadime Öztürk, babası Osman G.'nin evine döndü. Eren Öztürk, telefonda konuştuğu eşinden eve dönmesini istedi, ancak Fadime bu teklifi reddetti. Bunun üzerine Eren Öztürk, kardeşi Mert Yiğit Öztürk ve 17 yaşındaki arkadaşı M.S. ile birlikte yengesinin evine gitti. Eren Öztürk, yengesini darbederek evden ayrıldı. Bir süre sonra tekrar adrese giden Eren Öztürk, molotofkokteyli ile Osman G.'nin evini kundakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. O anlar bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın büyümeden söndürüldü, ancak Fadime Öztürk ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi sonrası taburcu olan Fadime Öztürk'ün durumu iyi. Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mert Yiğit Öztürk ve M.S.'yi sokakta yürürken yakaladı. Polis merkezine götürülen şüphelilerden Mert Yiğit Öztürk, ifadesinde, "Evine götürmek için yengemin yanına gittim. Tartışma çıktı ama kimseye vurmadım. Sinirlenip dışarı çıktım, sokakta bulduğum içki şişesine benzin doldurup eve attım" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mert Yiğit Öztürk tutuklanırken, M.S.'nin Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.