Yeni Akit yazarı: Erkek ve kız çocuklarını aynı havuza sokan anlayış hüküm sürüyor

Yeni Akit yazarı Ahmet Gülümseyen, "Yüzme seanslarında erkek ve kız çocuklarını aynı havuza sokan anlayış hüküm sürüyor" dedi.

Yeni Akit yazarı Ahmet Gülümseyen, "Yüzme seanslarında erkek ve kız çocuklarını aynı havuza sokan anlayış hüküm sürüyor" dedi.

Gülümseyen, “Günümüz şartlarında spor aracılığıyla ulaşamayacağınız kesim, bu kesimlere ‘enjekte’ edemeyeceğiniz anlayış yoktur. rneğin spor yapmak isteyen kız çocuklarının eğitimi, erkek eğitmenler vasıtasıyla (mevcut kadın eğitmenlerin varlığını yok sayma pahasına) gerçekleştirme veya sporculara reva görülen açık-saçık kıyafetlerle yapılır. Birileri sporu kullanıp, (bunlara modern, çağdaş, entelektüel deniliyor) örf, âdet, anane, gelenek ve göreneklerin yanı sıra, sahip olunan dini inançların çok rahatlıkla yara alması, hatta yok olması sağlanabilir” ifadesini kullandı.

Gülümseyen yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün spor adı altında birçok branşta çocukların saf ve bir o kadar öğrenmeye aç beyinlerini, ‘modernlik’ menşeli batıl düşünce ve aktiviteleriyle doldurursanız, nasıl bir geleceğin onları beklediğini (tamamen, yukarıda belirtiğimiz Müslümanlığın gerektirdiği değerlerinden uzak kalacağını) anlamakta zorluk çekmeyiz”

Gülümseyen daha önce de, "Kadına mayo, erkeğe tayt giydirmek, dövmeli sporcuyu yarıştırmak bizim geleneğimizde yok" demiş ve sporcuların yaptırdığı dövmelerin caiz olmadığını savunmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Eski İYİ Parti üyesi Yusuf Halaçoğlu, yeni bir parti kurma hazırlığı içinde: Adını duyurdu!
"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!