Yeni Apple Watch ne gibi özellikler sunacak?

Apple Watch Series 8 özellikleri ile şaşırtıyor. Uzun süredir akıllı saat dünyasında olan Apple, bugüne kadar çıkarttığı modelleriyle çoktan sektördeki yerini sağlamlaştırdı bile.

Geçtiğimiz sene piyasaya sürülen Apple Watch Series 7’de neredeyse selefine göre herhangi bir değişiklik yapmayarak bu konumuna güvendiğini açıkça belli eden Amerikalı teknoloji devi, bu yıl çıkaracağı Apple Watch Series 8’de de hemen hemen benzer bir stratejiye başvuracak.

Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, yakın zamanda resmen tanıtılması beklenen Apple Watch Series 8’de, 7. serinin özelliklerini ve tasarımını göreceğiz. Aslında dolaylı yoldan anlatılan bu durum, Apple Watch Series 8’in, Apple Watch Series 6 tabanlı bir akıllı saat olacağını gösteriyor. Bununla birlikte, kullanıcılardan tepki çekmek istemeyen Amerikalı teknoloji devi, uzun zamandır konuşulan ancak yakın vadede pek de beklenmeyen sıcaklık sensörü özelliğini bu seneye yetiştirmeye çalışıyor.

Apple Watch Series 8 özellikleri ile şaşırtıyor

Apple’a yakınlığıyla bilinen Mark Gurman tarafından haberleştirilen bilgilere göre, Apple Watch Series 8, ateşiniz belli bir derecenin üzerine çıktığı zaman sizi ses ve titreşimle uyarabilir. Bununla birlikte özelliğin şu an için tam olarak beklendiği gibi gelmeyeceğini söyleyelim.

Eğer iddialar doğru çıkar ve Apple Watch Series 8’de sıcaklık sensörü olursa, bu istediğiniz zaman ateşinizi öğrenebileceğiniz manasına gelmeyecek çünkü sensör sadece ateşinizin belli bir seviyeyi geçmesi halinde size bilgi verecek. Bu durumun dışında akıllı saati kullanarak istediğiniz zaman derecenizi öğrenebilmeniz mümkün olmayacak. Apple’ın neden böyle bir ayrıma gittiği konusu şimdilik bilinmezliğini korurken, bu konuya ilişkin daha kesin bilgilerin önümüzdeki günlerde sızdırılacağını düşünüyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor