Yeni güncellemeyle X'e beğeni gizleme özelliği geldi!

Elon Musk'ın duyurduğu yeni güncellemeyle X kullanıcıları, artık başkalarının paylaşımlarını kimlerin beğendiğini göremiyor ve beğeniler sekmesi profillerden kaldırıldı. Hem masaüstü hem de mobil versiyonlarda geçerli olan bu değişiklikle, "Beğenilerin artık gizli" bildirimi gösterildi.

Elon Musk'ın son güncelleme duyurusu, X kullanıcılarının artık başkalarının beğenilerini görememesine yol açtı, bu değişiklik hem masaüstü hem de mobil platformlarda geçerli.

Elon Musk’ın yeni güncellemeyi duyurmasının ardından X kullanıcıları, kendi paylaşımlarındaki beğenileri görebilmeye devam ediyor, ancak diğer kullanıcıların paylaşımlarını kimlerin beğendiğini artık göremiyor.

 BEĞENİLER SEKMESİ GİZLENDİ
Artık bir kullanıcının profiline girildiğinde beğeniler sekmesi de görülemeyecek.

Güncelleme hem masaüstü hem de mobil versiyonlarda geçerli hale geldi.

Güncelleme sonrasında kullanıcılara, "Beğenilerin artık gizli. Daha fazla gönderiyi beğenmek, 'Sana Özel' akışını iyileştirir" bildirimi gösterildi.

Elon Musk'ın yeni güncellemesiyle X kullanıcıları, artık başkalarının paylaşımlarını kimlerin beğendiğini göremiyor ve beğeniler sekmesi profillerden kaldırıldı. Bu değişiklik, kullanıcıların paylaşımlarını daha özgürce keşfetmelerine olanak tanımayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.