Yeni hesap açan KOBİ'ye destek

Akbank, yeni yada halihazırda banka ile etken emek vermesi olmayan KOBİ müşterilerine sunmuş olduğu 5 bin TL chip-para kazanma fırsatını yeni bir reklam filmiyle duyurdu.

Akbank, yeni yada halihazırda banka ile etken emek vermesi olmayan KOBİ müşterilerine sunmuş olduğu 5 bin TL chip-para kazanma fırsatını yeni bir reklam filmiyle duyurdu.

KOBİ bankacılığı alanında devreye alınan uygulamalarla ufak ve orta ölçekli işletmeler destekleniyor. Banka, KOBİ Bankacılığı alanında sunmuş olduğu kıymeti devamlı olarak zenginleştirme amacıyla adımlarına yenisi ekledi. Bankadan meydana getirilen duyuruya nazaran, son olarak yeni hesap açan yada hesaplarını aktifleştiren KOBİ müşterilerine hususi bir kampanya başlattı.

Yeni reklam filmiyle bu avantajlı teklifi duyuran Akbank, 5 Akbank ürününden faydalanan yeni yada Banka ile etken emek vermesi bulunmayan KOBİ müşterilerine 5 bin TL değerinde chip-para kazanma fırsatı sunuyor.

1 Mart - 30 Nisan 2023 tarihleri içinde geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak isteyen KOBİ'lerin bankanın Mobil Bankacılık, üye işyeri, banka kartı, ticari kredi kartı, çek karnesi, cep telefonuna yada öteki ürünlere ilişik otomatik satmaca ve SGK ödeme talimatı benzer biçimde işe kıymet katan 8 ürün arasından 5 tanesinde belirlenen kriterleri karşılaması kafi görülüyor. - İSTANBUL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Tüm çalışanları ilgilendiriyor: Sözleşmenizde bu madde varsa dikkat!
Elinde Türk lirası olanlar dikkat: Piyasa kahini Selçuk Geçer dolar için rekor seviyeyi açıkladı!
Altında yeni gelişme: Kuyumculardan önümüzdeki 4 ay için zarara uğrayabilirsiniz uyarısı!
Dolarda beklenmeyen gelişme: Doları olanın yüreğine inecek!
Türk tekstil devi konkordato ilan etti!