Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül: "Faizi indirirseniz dolarla vururuz, sizi çökertiriz" diyorlar

Faiz ve dolar üzerinden ekonomik saldırı başlatıldığını iddia eden Karagül, "Çok büyük bir oyunla karşı karşıyayız. Şantaj yapıyorlar. “Bize zarar verirseniz ülkenizi batırırız” diyorlar.

Gazeteci İbrahim Karagül, Türkiye'nin ekonomik bir saldırı ile yüz yüze kaldığını savunarak, "Uluslararası tefecilik sistemi ve içerideki unsurları Türkiye’ye açık saldırı başlattı. Faizden kazandıkları azalır azalmaz, Türkiye’den intikam almaya başladı. Para ile vurmaya, ekonomi ile diz çöktürmeye çalıştı. Dolar silahı ile siyasi darbe teşebbüsünde bulundu." diye yazdı.

Faiz ve dolar üzerinden ekonomik saldırı başlatıldığını iddia eden Karagül, "Çok büyük bir oyunla karşı karşıyayız. Şantaj yapıyorlar. “Bize zarar verirseniz ülkenizi batırırız” diyorlar. “Bu düzeni zorlarsanız sizi deviririz” diyorlar. “Faizi indirirseniz dolarla vururuz, sizi çökertiriz” diyorlar. Doların bu kadar yükseltilmesi bir saldırıdır. Erdoğan’ı, hükümeti, Türkiye’yi cezalandırıyorlar. Bu baskıya, şantaja boyun eğersek, bir daha başımızı kaldıramayız. Teslim olursak bir daha ayağa kalkamayız." diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Savunma doktrinimizde yok
Haberi duyan hemen kuyumcuya koşacak! Dünya Bankası gram altın için rekor tarihi gündeme getirdi
Ayda 30 bin TL maaş var fakat kimse bu işi yapmak istemiyor!
Şikayet etmeye bayılan 3 burç!
Yerli dijital cüzdan, yurt dışı faaliyetlerine Azerbaycan ile başlıyor!