Yeni Şafak yazarı Kılıçarslan, 3 gün nezarethanede yattığını açıkladı

“Bana dava açma nedeni de kendisine ‘habis’ demem imiş. Değil misin ulan?”

Gazeteci İsmail Kılıçarslan, şair Mustafa İslamoğlu’nun hakkında Twitter’da yaptığı bir paylaşım nedeniyle kendisinden şikâyetçi olduğunu ve bir çeşit nezarethanede 3 gün kaldığını açıkladı. Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu’nun devreye girerek kendisini 3 gün içerisinde ifadesini vermek koşuluyla serbest bıraktıklarını ifade eden Kılıçarslan, İslamoğlu’na da, “Bana dava açma nedeni de kendisine ‘habis’ demem imiş. Değil misin ulan?” diye seslendi.

Kılıçarslan, şikâyete konu olan tweet’inin, İslamoğlu’nun “Hızırla Kırk Saat geçireceğine Kur’an’la kırk saat geçirseydi diye çok hayıflandım, amma ne çare!” paylaşımına verdiği şu yanıt olduğunu söyledi:

“80’li ve 90’lı yıllarda ‘ilkokul ikiden terk’ şiirleriyle loncada kendine yer bulmaya çabalamıştı lakin bilirsiniz ki Türk şiiri çok güçlü ve serttir. Almadı bunu kapıdan. Şimdi o ‘şairliği becerememiş adam’ Sezai Karakoç’tan intikam alma çabasında. Karadziç, Hitler ve daha nicesi ‘sanat-edebiyat çevrelerinde kabul görmeyince’ öfkelerini yatıştıramayıp faşist olmuşlardı. Bu o kadar yeteneksiz ki onu bile olamadı. Habis oldu bu. Olup olacağı da bu işte… Ergen habaseti ile debelenip duracak.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Saadet Partisi'nde yeni bir dönem başlıyor"
Vergi kaçakçılığını ihbar edenlere ikramiye: 15 milyon TL ödendi
Baharla birlikte her yerdeler: Keneler vücutta en çok buralara yapışıyor!
Kuzey Kore, Uzun Süre Sonra İlk Kez Türklere Kapıları Açıyor: O Kişileri Ülkeye Kabul Edilecek!
Türkiye'nin İsrail'le Ticareti Durdurma Kararı Dünya Basınında Nasıl Yankılandı?