Yeni Şafak yazarı Kılıçarslan LGBT Dosyası”nı kaldıran YouTube’a sitem etti: Vız gelir tırıs gidersiniz

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik yönetiminde hazırlanan “LGBT Dosyası”nı kaldıran YouTube’a sitem etti.

Gazetenin YouTube Türkiye'ye dava açacağını belirten Kılıçarslan, “Kaybedecekler, biz de onları afişe edeceğiz yedi iklim dört bucakta” diye yazdı.

Yeni Şafak Gazetesi, LGBT’li bireyleri hedef aldığı video haber dosyasını kaldıran YouTube'a dava açmaya hazırlanırken, Yeni şafak yazarı Kılıçarslan, söz konusu durumla ilgili “Vız gelir tırıs gidersiniz” başlıklı bugünkü yazısında şunları kaydetti:

“Youtube Türkiye ofisi, bizim onları dava etmemizden de, bu davanın aleyhlerine sonuçlanması fikrinden de gayetle ürkmüş durumdalar. Çünkü 3 aydır engellemeye doyamadıkları dosyamızı yayından kaldırmalarının hukuken “aşırı saçma” olduğunun farkındalar. Kaybedecekler, biz de onları afişe edeceğiz yedi iklim dört bucakta.

Diğer yandan, Ersin Çelik de, ben de, kurumsal olarak tüm Yeni Şafak da “nefret söylemi tuzağına düşmeden”, asıl olanın “günahkârdan değil günahtan nefret etmek olduğu”nun bilincinde olarak LGBT işini anlamaya, anlamlandırmaya, modern dünyanın çektiği bütün numaraları faş etmeye devam edeceğiz.

Çünkü verdiğimiz mücadele, her şeyden arındırılmış olarak söylemek gerekirse, nesillerin sağlıklı şekilde sürdürülebilmesi mücadelesidir. Kurum olarak bunun omuzlarımızda “tarihi bir sorumluluk olarak” durduğunun bilincindeyiz. Sonu nereye giderse gitsin, nereye çıkarsa çıksın bu sorumluluğun gereğini yerine getireceğiz.

Onun için Youtube’a da, LGBT’yi “dokunulmaz alan” olarak tanımlayan modern duyarlılıklar dünyasına da kötü bir haberimiz var: Biz içerik üretmeye, LGBT hikâyesini, daha doğrusu LGBT pazarını anlamaya, anlamlandırmaya, sınıflandırmaya, bu pazarın kurduğu devasa ağı ifşa etme.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

GKN Kargo iflas bayrağını çekti: Futbol kulüplerine sponsor oluyordu!
Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
'Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde