Yeni Şafak yine hedef gösterdi!

AKP ve Erdoğan faşizminin medya üzerinden pompalanması misyonu ile hareket eden yandaş "medya" unsurlarından Yeni Şafak, son olarak Can Dündar'a yönelik suikast girişimini ve Dündar'ı suikast esnasında kahramanca koruyan eşi Dilek...

AKP ve Erdoğan faşizminin medya üzerinden pompalanması misyonu ile hareket eden yandaş "medya" unsurlarından Yeni Şafak, son olarak Can Dündar'a yönelik suikast girişimini ve Dündar'ı suikast esnasında kahramanca koruyan eşi Dilek Dündar'ı çizen Carlos Latuuff ile röportaj yapan T24'ü aldı. Lübnan asıllı, Brezilyalı karikatürist Latuff ile ilgili saldırgan, hedef gösteren Yeni Şafak haberi:

Türkiye'de dijital alanda yayın yapan T24'ün Brezilyalı karikatürist Carlos Latuff ile yaptığı röportaj dikkat çekti. Latuff, Can Dündar'a silahlı saldırı girişiminden sonra, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren çizimleriyle büyük tepki toplamıştı.

Çizimleriyle Türkiye'deki solcuları desteklediğini söyleyen Latuff, Türkiye'nin otoriter bir rejim haline geldiğini iddia etti. Terörle mücadele basına ve Kürt halkına karşıymış gibi gösteren çizer, "Erdoğan ile aynı fikirde olmayan insanların ya taciz edildiği ve öldürüldüğü Erdoğan'ın kan davası haline geldi" diye konuştu.

T24'ten provokatif soru

Türkiye hakkında yanlış bilgiler veren ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etmekten çekinmeyen Latuff'a yönelttiği sorularla T24 muhabiri, konuyu "Türkiye'nin güvensiz olduğuna" getirdi. Gazetecinin, "2010'dan sonra Türkiye'ye gitme şansınız oldu mu? Türkiye'de kendinizi güvende hisseder miydiniz?" sorusuna Latuff, "Türkiye şu an beyni din ve milliyetçilikle aptala dönmemiş herkes için tehlikeli bir yer. Kendimi güvende hissetmezdim" şeklinde cevap verdi.

Hadsiz benzetme

Daha önce Batılı gazeteler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı algı operasyonu yürütmüş, "Sultan Erdoğan" başlıkları atan bile olmuştu. Aynı dili kullanan Latuff, blog sayfasının Türkiye'de yasaklı olmasıyla ilgili soruya, "Emin değilim yasak kalktı mı fakat şüphe yok ki Sultan Erdoğan hakkında çizdiklerim yasaklanacaktır" sözleriyle karşılık verdi.

Mısır'daki darbe hükümetiyle Türkiye'deki iktidarı bir tutan Brezilyalı çizer, "Mübarek destekçileri ve şimdilerde el-Sisi destekçileri hükümeti yıkmak için iyi paraya tutulmuş bir ajan olduğumu iddia ediyorlardı. Erdoğan yalakalarının el-Sisi'nin destekçileri ile epey benzerlikleri var. Siyonistlerden gelen suçlamalara değinmeyeyim bile" diyerek küstahlıkta sınır tanımadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı
Lexus, Türkiye'de yeni modeli LBX'i tanıtımını yayınladı
En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!