Yeni SS'lerden, AkTrollerden zihni sinir kampanya: Aleyna Tilki tutuklansın!

Ülkede yaşanan gerçekleri çarpıtmak ve AKP politikalarının savunusu yapmak için, bir kısmının yine AKP tarafından maaşa bağlanıldığı bilinen, çalışan AkTroller "zihni sinir" saldırılarından birisini gerçekleştiriyor....

Ülkede yaşanan gerçekleri çarpıtmak ve AKP politikalarının savunusu yapmak için, bir kısmının yine AKP tarafından maaşa bağlanıldığı bilinen, çalışan AkTroller "zihni sinir" saldırılarından birisini gerçekleştiriyor. Yeni yüzyılın SS'leri olarak da anılacak duruma gelen AkTroller, Diyarbakır'da düzenlenen bir konserde sahne aldığı esnada etkinlik alanının saldırıya uğramasıyla tekrar gündeme gelen Aleyna Tilki isimli şarkıcı için "#PKKlıAleynaTilkiTutuklansın" başlıklı bir kampanya düzenliyorlar. Sosyal medyada geniş tepki de alan kampanya bir yandan ülkede tutuklama gibi, linç etme gibi "ceza" yöntemlerinin AKP tarafından nasıl kullanıldığına dair önemli bir işaret de sunuyor. 

KAMPANYANIN GEREKÇESİ 

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar İlçesi'nde sahneye çıkan Aleyna Tilki platformda şarkı söylediği sırada arka arkaya patlamalar gerçekleşmişti, Konser sırasında saldırı düzenleyenler 12-13 yaşlarında olduğu ve mekana girememeleri gerekçesiyle iki boru tipi el yapımı patlayıcı ile saldırdıkları öğrenilmişti. 

Aleyna Tilki, Diyarbakır’da sahne almasıyla ilgili sosyal medyada yer alan “Diyarbakır’da ne işi var'' eleştirilerine yanıt vermiş ve, “Bayrağımız göklerde dalgalandıkça, biz her yerdeyiz. Doğusu batısı olmaz ki. İnsanların, ülkemizin en çok motivasyona ihtiyacı var'' ifadelerini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tüketicilerin mağduriyetine çözüm yolda
Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek
Sıfır araç fiyatına zam yapılamayacak! Devam eden zam skandalına son
Yenilenen Cupra Formentor: Düşük bütçe ve hız arayanlara dikkat!
Mercedes-Benz'de bir dönem sona erdi: Artık Apple CarPlay desteklenmiyor