Yeni temassız ödeme yöntemi şaşırttı! Çıkarıp uzatmak yeterli olacak!

Ceplerde, cüzdanlar, çantalarda taşınan kredi kartları, zamanla bozulma olunca temassız özelliğinin bozulmasına yol açıyor. Tüm bu sorunları unutturacak yeni bir ödeme sistemi geliştirildi. Halk Bankası, yüzük şeklinde ödeme. İşte detaylar...

Kredi kartlarının zamanla bozulması ve temassız özelliklerinin kaybolmasıyla ortaya çıkan sorunlara çözüm getirmek amacıyla yeni bir ödeme sistemi geliştirildi.

Halk Bankası, bu çözüm doğrultusunda yüzük şeklinde bir ödeme sistemi sunarak kullanıcıların beğenisine sundu. Bu yeni ödeme yüzüğü, cüzdan, çanta gibi yerlerde taşınan kredi kartlarına alternatif oluşturmayı hedefliyor. Bu gelişmeyle birlikte bazı vatandaşlar da kendi ödeme yüzüklerini yapmaya başladı.

Özellikle evde temassız ödeme yüzüğü yapımına ilişkin adımların Patronlardünyası'nda paylaşılması, vatandaşların ilgisini çekti. Bu kaynakta yer alan habere göre, bir yurttaş önce kredi kartının çip kısmını çıkararak, daha sonra etrafını ince bakır tel ile sardı. Daha sonra çıkan yüzük şeklini reçine ile kalıba alarak yüzük formunu verdi. Bu sürecin bir videosu da sosyal medyada gündem oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ceylan Ertem'den; 'Köyde seks'!
Mele Mosso Cesur Sahne Tarzıyla Dillerde! Resmen Salladı!
Prof. Dr. Naci Görür'den Uyarı: Tunceli, Erzincan ve Bingöl'de Deprem Tehlikesi Artıyor!
İstanbul ve Ankara'da 'Narkoçelik-17' Operasyonu
Zeynep Farah Abdullah, açlık diyetinde!