Yeni testere filminin fragmanı izleyenleri derinden etkiledi

Yeni testere filminin fragmanı izleyiciler ile paylaşıldı. Bu seferki paylaşımda ortaya gerçekten de fazlasıyla korkunç görüntülerin çıktığı görülüyor. İşte merak edilen bütün detaylar.

Testere filmini neredeyse herkes bilir. Bu filmde fazlasıyla kan ve işkence görmek mümkün. Ayrıca oyunculukların da son derece iyi olduğu biliniyor. Adeta kült bir film haline gelen testere üst üste yeni seriler ile karşımıza çıktı. Bu seferki film “Spiral: Testere Devam Ediyor” ismini aldı.

Dünyanın belki de en çok beğenilen filmleri içerisinde yer alan Testere, 3 dakikalık işkence videosu ile akıllara kazındı diyebiliriz. Filmin ilk 3 dakikası izleyiciler ile paylaşıldı. Burada karşımıza aslında klasik bol kanlı testere sahnesi çıktı.

 

Bu ilk 3 dakikalık sahne korkutucu ve iğrenç bir video olarak görüldü. İzleyicilerden gelen tepkiler genellikle bu yöndeydi. Fragmanın detayına inmek gerekirse iz peşinde olan bir dedektifin cansız manken ile oyalanırken kaçırılmasına şahit oluyoruz. Domuz maskesi olan bir kişi tarafından yakalanıyor.

Dedektif ilk etapta bayıltılıyor ve hemen sonrasında uyanıyor. Metro hattının üzerinde olduğunu görüyor. Ayrıca dili son derece kötü bir şekilde demir sisteme bağlı ve kaçmasının imkanı yoktu. Eğer oradan kurtulmak istiyorsa dilini koparması gerekiyordu. Spoiler vermemek için devamını anlatmıyoruz.

Einhell avuç taşlama makinesini elektrikli testereye dönüştürdük!

Filmde klasik testere öğelerini görmek mümkün. Ayrıca yine “Bir oyun oynamak istiyorum” diyen maskeli bir kişi karşınıza çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
İkinci Türk astronot 8 Haziran'da uzaya yola çıkıyor!
TikTok, ABD Hükümetine Karşı Dava Açtı!
iPad Air, Pro, Pencil Pro ve Magic Keyboard: Fiyatlar Belli Oldu!