Yeniçağ yazarından Erdoğan’a: Yeter, acımayın artık

“Piyasada neden acaba herkes bildiğini okuyor, halkın gırtlağı her geçen gün niçin daha fazla sıkılıyor ve insafsızlık insanları iki zeytin tanesine nasıl mahkûm edebiliyor?”

Gazeteci Mehmet Faraç, hayat pahalılığı ve vatandaşın içinde bulunduğu ekonomik zorluklardan bahsettiği bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Yeter artık!.. Hesap soracaksınız sorun, fiyat anarşisinin üzerine gidecekseniz gidin ve acımayacaksanız acımayın artık!..” diye çağrıda bulundu.

Elektrikten doğalgaza, petrolden gıdaya gelen tüm zamlara karşın Erdoğan’ın “Yakından takip ediyoruz”, “Göz açtırmayacağız", “Gıda konusunda vicdansızlık yapanlara acımayacağız” minvalindeki söylemlerini hatırlatan Faraç, “Piyasada neden acaba herkes bildiğini okuyor, halkın gırtlağı her geçen gün niçin daha fazla sıkılıyor ve insafsızlık insanları iki zeytin tanesine nasıl mahkûm edebiliyor?” diye sordu. Faraç, “Demek ki cumhurbaşkanı ‘acımayacağız’ derken, bakanlar- bürokratlar- yetkililer- ilgililer söz dinlemiyor, görevlerini yapmıyor!..” dedi.

Faraç şunları kaydetti:

“Evet; madem fiyat anarşisi milyonlarca insanın boğazını sıkarken Cumhurbaşkanı "göz açtırmayacağız, hesabını soracağız" ve son olarak "acımayacağız" diyorsa çağrımız Erdoğan'adır; yeter artık!.. Hesap soracaksınız sorun, fiyat anarşisinin üzerine gidecekseniz gidin ve acımayacaksanız acımayın artık!.. Son sözümüz de bürokrasiye; millet piyasa vurguncuları tarafından fahiş zamlarla açlığa sürüklenirken devlet devletliğini yapmıyorsa, yazıklar olsun!..”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Hazine'nin borcu 55 milyar liraya ulaştı!
Gram altın, 2.410 lira seviyesinden alıcı buluyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden emeklilere destek ödemesi geldi!
Annelerin tercih ettiği bebek bezi markası iflas etti! Ünlü adlar tanıtım yüzü olmuştu
2024'ün İlk Çeyreğinde Kredi Kartı Harcamalarında Patlama: Gıda ve Temel İhtiyaçlar Öne Çıkıyor