Yeniden Refah Partisi: AK Parti maddelerimizi kabul etti

Seçime sayılı günler kala Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasının peşinden AK Parti de ittifakı genişletme çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Yeniden Refah partisiyle de görüşmeler yapılmış oldu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, Habertürk'te iştirak ettiği programda Cumhur İttifakı'na katılım için sundukları 30 maddenin de AK Parti tarafınca kabul edildiğini söylemiş oldu. Bu 30 maddelik listede, 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'la ilgili bir madde de yer alıyor

'HİÇBİR PROBLEM YOK'

Habertürk'teki Açık ve Net programının sunucusu Kübra Par, bir hanım olarak bu maddenin kaldırılmasını talep ettiklerini için Yeniden Refah Partisi'ni eleştirdiğini söylemiş oldu ve Aydal'a "Bu maddeye de tamam demiş olması imkansız herhalde AK Parti değil mi?" diye sordu.

Aydal "Bizim taleplerimiz yazılı olarak kendilerine iletildi ve bu iletilme esnasında da bütün maddeler tek tek okundu ve karşı taraftan 'Hiçbir problem yok' dendi. Hatta burada olmayan birkaç şey daha ekleyeceğimizi ifade ettik" dedi.

Par "(AK Parti Genel Başkanvekili) Binali (Yıldırım) Bey'in partinizi ziyareti sırasında mı okundu?" diye sorması üzerine Aydal "Evet, ondan önce de genel başkan yardımcıları seviyesinde yapılan alt görüşmelerde de tek tek bütün maddeler üzerinden geçildi. Dolayısıyla herhangi bir itirazları olmadı" diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor
İmamoğlu, Erdoğan’dan randevu talep edebilir
AK Parti trol temizliğine başlıyor