Yeniden Refah Partisi İstanbul adaylarını tanıttı

Yeniden Refah Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Farklı ilçelerden gelen adaylar, parti stratejisini ve vizyonunu yansıtarak seçim sürecine hazırlanıyor.

Yeniden Refah Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen tanıtım toplantısına, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, İBB başkan adayı Mehmet Altınöz ve ilçe belediye başkan adayları katıldı.

Konuşmaların ardından partinin İBB adayı Mehmet Altınöz ve ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı. Adalar'da Faruk İlerisoy, Arnavutköy'de Abdülrezzak İlbeyi, Ataşehir'de Bülent Tüylü gibi ilçelerde görev alacak adaylar duyuruldu. Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılacak adaylarının isimleri böylelikle kamuoyuyla paylaşılmış oldu.

İLÇELERDE YARIŞACAK ADAYLAR

Yeniden Refah Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarını duyurdu. Adalar'da Faruk İlerisoy, Arnavutköy'de Abdülrezzak İlbeyi, Ataşehir'de Bülent Tüylü gibi farklı ilçelerde görev alacak adaylar açıklandı.

Başakşehir'den Beyoğlu'na, Beylikdüzü'nden Büyükçekmece'ye kadar pek çok ilçede Yeniden Refah Partisi'nin adayları belirlendi. Her bir ilçede partinin temsilcisi olarak görev yapacak isimler kamuoyuna tanıtıldı. Bu adaylar arasında Eyüpsultan'dan Şile'ye, Silivri'den Üsküdar'a kadar uzanan geniş bir yelpaze bulunuyor.

Partinin İstanbul genelindeki stratejisi ve ilçe belediye başkan adaylarıyla ilgili detaylar, yapılan tanıtım toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu. Adaylar, seçim sürecinde partilerinin vizyonunu ve hedeflerini temsil edecekleri ifade edildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Garipoğlu'nun otopsi bilirkişi raporunu trafik polisinin hazırladığı iddia edildi
Selçuk Tepeli'den Özgür Özel Karagöz görüşmesine sert tepki: Sığırla fotoğrafım olsun isterdim
İkinci araba da Ülkü Ocakları’nın önünde çıktı
Cem Yılmaz'dan 'Seyirciye Sinirlenip Sahneyi Terk Etti' İddialarına Yanıt!
İnşaatta çalışan maymunun şaşırtıcı performansı sosyal medyayı salladı!