Yeniden Refah Partisi'nin adayı, AKP'nin lehine geri adım attı!

Yerel seçime gidildikçe, Yeniden Refah cephesinden yeni bir gelişme yaşandı. Yeniden Refah Partisi'nden Bergama Belediye Başkan Adayı Mutlu Metin, AKP'nin Bergama Adayı Sadık Doğruer'in lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Yerel seçimlere yaklaşırken, adaylardan yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kez bir açıklama da Yeniden Refah cephesinden geldi.

Yeniden Refah Partisi'nden Bergama Belediye Başkan Adayı Mutlu Metin, AKP'nin Bergama adayı Sadık Doğruer lehine adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Metin adaylıktan çekilme kararının sebebini şu sözlerle açıkladı;

"Değerli hemşerilerim gördüğüm lüzum üzerine Bergama Belediye Başkanı Adaylığından Cumhur İttifakı Adayı Dr. Sadık Doğruer adına çekildiğimi sizlere bildirmek istiyorum. Bu kararı almamda adaylığım kesinleştiğinde yaşadığım bazı olaylar ve Bergamamızın bu 5 yıl içinde il olabilirliği yapılacak hizmetlerin çabuk olarak yapılması Bergamamızın sanayileşmesindeki önemli adımların daha hızlı atılması ve yöremizdeki eş dost iş arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler özellikle son günlerde şahsımı telefonla arayarak seçim süreci ile ilgili yaptığımız görüşmeler de etkili olmuştur. Beni bu süreçte gerçekten destekleyen yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepinize Saygı ve Sevgilerimi Sunuyorum. Allah’a emanet olun."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in Sırbistan Ziyareti: Diplomatik Hamle ve Tarihi Hatırlatma
AK Parti Kemalizm’le hesaplaşmak yerine son kulvarda uzlaşmayı mı tercih etti?
Arapça bilmediğini biliyorduk, tarih de bilmiyormuş
Erdoğan’ın CHP’nin 'içini karıştırmak' gibi bir planı olabilir mi?"
Saadet Partisi'nde kongre tarihi belli oldu