'Yenidoğan Çetesi' Skandalı Sonrası 'Yaşlı Çetesi' İddiası

Cüneyt Özdemir, "Yenidoğan Çetesi" skandalıyla ilgili yeni iddialarda bulundu. Kapatılan hastane sayısının 10'a ulaştığını belirten Özdemir, bu hastanelerin gelirlerinin incelenmesi gerektiğini vurguladı.

Türkiye'nin gündemini sarsan "Yenidoğan Çetesi" skandalıyla ilgili gazeteci Cüneyt Özdemir, dikkat çeken yeni iddialarda bulundu. Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kapatılan hastane sayısının 10'a ulaştığını belirterek, bu hastanelerin gelirlerinin geçmişe dönük incelenmesi gerektiğini vurguladı. 

Açıklamasında, Sağlık Bakanlığı'nın durumu görmezden geldiğini dile getiren Özdemir, MASAK ve Emniyet'in özel ekiplerle olaya müdahale etmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin dört bir yanından kendilerine yüzlerce ihbar geldiğini belirterek, sadece bebekler değil, özellikle yaşlılar için de benzer yöntemlerin kullanıldığını iddia etti. 

Özdemir, yaşanan benzer olayları yaşayanların kendisine [email protected] adresinden ulaşmasını ve isimlerinin gizli tutulacağını da ekledi. "Sağlık sistemindeki bu kara deliği ancak siz ve biz kapatacağız. Başka kimsenin umurunda değiliz!" ifadeleriyle paylaşımını tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.