Yenidoğan Çetesi Skandalında Şok İddia! Eski Bakan: 'İçim Rahat!

ski Sağlık Bakanı ve Özel Avcılar Hospital sahibi Mehmet Müezzinoğlu, hastanesinin adının karıştığı yenidoğan çetesi soruşturmasına ilişkin "İçim rahat" açıklamasıyla tepki topladı.

İstanbul'da yenidoğan çetesi skandalı Türkiye gündemini sarstı. Bebek ölümlerine neden olan çete ile iş birliği yaptığı tespit edilen hastaneler arasında eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun sahibi olduğu Özel Avcılar Hospital'in de bulunduğu ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında 22 kişi tutuklanırken, hastanenin adı olayla ilişkilendirildi.

MÜEZZİNOĞLU'NDAN ŞOK AÇIKLAMA: "İÇİM RAHAT"

Kamuoyunda geniş yankı uyandıran bu gelişme üzerine açıklama yapan Mehmet Müezzinoğlu, olayla ilgili detaylara dair bilgisi olmadığını belirterek, "İddianameyi incelemedim, sadece kamuoyuna yansıyan bilgilerle hareket ediyorum. Hastane yönetiminden bilgi aldım ve içim rahat" dedi. Bu açıklama, olayın ciddiyeti karşısında yetersiz bulunarak tepki çekti.

"İNSAN SAĞLIĞINA ZARAR VEREN HERKES BEDELİNİ ÖDER"

Tepkilerin ardından Müezzinoğlu daha kapsamlı bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı: "Bizim hastanemizin adının bu olayla anılması üzücü. Bizim anlayışımız insanı iyileştirmek ve hayatta tutmaktır. Böyle bir suça bulaşan kim olursa olsun, hukuk önünde en ağır cezayı alması gerektiğine inanıyorum. Bu konunun takipçisi olacağım."

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Yenidoğan çetesiyle ilgili soruşturma derinleştikçe, olayın daha fazla detayı gün yüzüne çıkıyor. Soruşturma kapsamında İstanbul'daki birçok hastanenin çeteyle bağlantılı olduğu tespit edildi. Adı geçen hastaneler ve yetkililer hakkında da geniş çaplı incelemeler sürdürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.